Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ 24 ΘΕΜΑΤΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Πέμπτη 16/10/2014 και ώρα 19.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο: Ορισμός Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών.
ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση απολογισμού οικ. έτους 2012 του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου.
ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση απολογισμού οικ. έτους 2013 του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου.
ΘΕΜΑ 4ο: Ορισμός Προέδρου, Αντιπροέδρου & Μελών του Δ.Σ. της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.
ΘΕΜΑ 5ο: Ορισμός Μελών Δ.Σ. του Κοινωφελούς Ιδρύματος Οίκος Ευγηρίας Πάρου – Δημοτικό & Εκκλησιαστικό Ίδρυμα.
ΘΕΜΑ 6ο: Αναμόρφωση προϋπολογισμού Εσόδων – Εξόδων οικ. έτους 2014 Δήμου Πάρου.
ΘΕΜΑ 7ο: Εισήγηση για λήψη απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά την προμήθεια δάφνινων στεφανιών για κατάθεση σε Εθνικές & Τοπικές Εορτές.
ΘΕΜΑ 8ο: Εισήγηση για λήψη απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά την τροποποίηση σύμβασης λόγο διαφοράς που προέκυψε από την αλλαγή του ΦΠΑ από 16% σε 23% για την υπηρεσία «διοργάνωση αγώνων ιστιοπλοΐας ‘’Hellenic Match Racing Tour’’».
ΘΕΜΑ 9ο: Εισήγηση για λήψη απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά την «Παράθεση δύο γευμάτων στους συμμετέχοντες ιατρούς του «Σχεδίου δράσης Προληπτικής Ιατρικής και Προαγωγής Υγείας σε νησιά Αιγαίου»».
ΘΕΜΑ 10ο: Εισήγηση για λήψη απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά την «Συμμετοχή του Δήμου Πάρου στις ενέργειες και εκδηλώσεις του «Συνδέσμου Χαναανικών, Φοινικικών και Καρχηδονιακών Πόλεων»». 
ΘΕΜΑ 11ο: Προσωρινή διέλευση από το δημοτικό χώρο στάθμευσης Πίσω Λιβάδι προκειμένου να εκτελεστούν οικοδομικές εργασίες στην φερόμενη οροφή ιδιοκτησίας «Kavallari Resort S.A.»
ΘΕΜΑ 12ο: Καθορισμός αιγιαλού & παραλίας στην περιοχή Άγιοι Ανάργυροι Νάουσας Πάρου
ΘΕΜΑ 13ο: Ορισμός εκπροσώπου Δημοτικού Συμβουλίου σύμφωνα με το άρθρο 11 Ν.2307/95.
ΘΕΜΑ 14ο: Συγκρότηση Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών & Αμφισβητήσεων Δήμου Πάρου έτους 2014.
ΘΕΜΑ 15ο: Μνημόνιο συνεργασίας για την υλοποίηση του προγράμματος «Ανίχνευση & Αποκατάσταση Διαταραχών στον Προφορικό και Γραπτό Λόγο.
ΘΕΜΑ 16ο: Συμπλήρωση των αποφάσεων 247/2012 & 248/2012 του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πάρου με την οποία εγκρίνει την παραχώρηση αιθουσών Συγγρού της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας στο Μουσικοχορευτικό Συγκρότημα Νάουσας Πάρου & Χορευτικό Όμιλο Νάουσας Πάρου.
ΘΕΜΑ 17ο: Ορισμός τακτικού & αναπληρωματικού μέλους, σε αντικατάσταση του Προέδρου στο Πρωτοβάθμιο Συμβούλιο Επιθεώρησης Θεάτρων, Κινηματογράφων, Κέντρων Διασκέδασης κ.τ.λ. για το έτος 2014. 
ΘΕΜΑ 18ο: Ορισμός τακτικού και αναπληρωματικού μέλους της επιτροπής προελέγχου & ελέγχου επιχειρήσεων των οποίων η άδεια ίδρυσης & λειτουργίας τους χορηγείται από τον Δήμο Πάρου.
ΘΕΜΑ 19ο: Συγκρότηση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης.
ΘΕΜΑ 20ο: Σύσταση Οργάνων Πολιτικής Προστασίας.
ΘΕΜΑ 21ο: Αντικατάσταση μελών συλλογικών οργάνων του Δήμου Πάρου
ΘΕΜΑ 22ο: Εξέταση αιτήματος σχετικά με την πολυετή δέσμευση ιδιοκτησίας της κα. Ι. Καβαλλιεράτου από το Δήμο Πάρου στη θέση Αγ. Σπυρίδωνας, Νάουσας.
ΘΕΜΑ 23ο: Αίτηση Σπανού Άννα - Μαρία για τον καθορισμό από το Δήμο, αιγιαλού και παραλίας στην περιοχή Πούντα της Δ/Κ Παροικίας.

ΘΕΜΑ 24ο: Λήψη απόφασης για ανάκληση άδειας υπαίθριου στάσιμου εμπορίου Δρακόπουλου Μιχαήλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: