Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΩΒΑΙΟΣ: "όλοι μαζί ας δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για το κοινό καλό και το όφελος του τόπου μας"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

(ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ) 

Νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου εξελέγη ο Χριστόδουλος Σαραντινός, Αντιπρόεδρος η Άννα Κάγκανη-Κορτιάνου, Γραμματέας ο Νικόλαος Σαρρής


Τον νέο Πρόεδρο, καθώς και τους Αντιπρόεδρο και Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πάρου για τη νέα δημοτική περίοδο εξέλεξαν τα μέλη του σώματος στη διάρκεια ειδικής συνεδρίασης, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.
Στην συνεδρίαση παρέστησαν και ψήφισαν συνολικά 26 από τα 27 νέα τακτικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Στο νέο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγησαν:
  • Πρόεδρος (από την πλειοψηφία) με ψήφους 14 υπέρ και 12  λευκά o Χριστόδουλος Σαραντινός.
  • Αντιπρόεδρος (από τη μείζονα μειοψηφία) με ψήφους 12 υπέρ και 14 λευκά  η Άννα Κάγκανη-Κορτιάνου.
·         Γραμματέας (από την ελάσσονα μειοψηφία) με ψήφους 18 υπέρ και 8 λευκά ο Νικόλαος Σαρρής.

Κατά την τοποθέτηση του ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χριστόδουλος Σαραντινός, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Μάρκο Ι. Κωβαίο και τα μέλη του σώματος για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του και σημείωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους ,ανεξάρτητα αν με ψήφισαν ή όχι, για την τιμή που μου έκαναν να με εκλέξουν πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου. Αναλαμβάνοντας τα νέα μου καθήκοντα θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα κάνω ότι είναι δυνατόν, ώστε οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου να γίνονται μέσα σε ένα κλίμα ομαλότητας χωρίς αντεγκλήσεις και διαξιφισμούς.»
Στην ειδική συνεδρίαση, το Σώμα εξέλεξε επίσης τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής, της Επιτροπής Ποιότητα Ζωής, καθώς και τους εκπροσώπους του Δήμου Πάρου στη Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Νοτίου Αιγαίου.
Στην Οικονομική Επιτροπή εξελέγησαν:
Τακτικά μέλη: Ιωάννης Πετρόπουλος, Άγγελος Πατέλης, Χρήστος Χριστόφορος, Βατίστας Ρούσσος, Αλέξιος Γκόκας, Χρήστος Βλαχογιάννης            
Αναπληρωματικά μέλη: Μικές Λεοντής, Θεοδώρα Σαρρή-Παπακυρίλλου, Γεώργιος Τριπολιτσιώτης, Κωνσταντίνος Ροκονίδας, Γεώργιος Λουκής.
Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εξελέγησαν: 
Τακτικά μέλη: Αικατερίνη Πατέλη, Αθανάσιος Μαρινόπουλος, Θεοδώρα Σαρρή-Παπακυρίλλου, Εμμανουήλ Μαλαματένιος, Νέστωρ Γκίκας, Μαρία Χανιώτη. 

Αναπληρωματικά μέλη: Μικές Λεοντής, Άγγελος Πατέλης, Χρήστος Χριστόφορος, Νικόλαος Σαρρής, Άννα Κάγκανη-Κορτιάνου.
Για την Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου εξελέγησαν οι εκπρόσωποι:
Ως τακτικά μέλη από την πλευρά της πλειοψηφούσας παράταξης ο Σταύρος Καραχάλιος και ο  Χρήστος Χριστόφορος και ως αναπληρωματικό μέλος ο Βατίστας Ρούσσος.                                                                                                                      Από την πλευρά της μειοψηφίας ως τακτικά μέλη εξελέγησαν ο Χρήστος Βλαχογιάννης και ο Κωνσταντίνος Ροκονίδας και ως αναπληρωματικό μέλος η Άννα Κάγκανη-Κορτιάνου

Ο Δήμαρχος Πάρου Μάρκος Ι. Κωβαίος δήλωσε: Εύχομαι σε όλους μια καλή και δημιουργική θητεία. Ας αφήσουμε στην άκρη τις αντιπαραθέσεις και τις αντεγκλήσεις και όλοι μαζί ας  δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό για το κοινό καλό και το όφελος του τόπου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: