Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ



Το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Παροικιάς, εάν επιθυμεί να λειτουργήσει αναβαθμισμένα, σε σύγκριση με το προηγούμενο, καλά θα κάνει να οργανωθεί καλύτερα.

Εάν μας έχουν πληροφορήσει σωστά, έχει πραγματοποιήσει 3 συνεδριάσεις με πλήρη σύνθεση, εκ των οποίων η πρώτη συνεδρίαση ήταν άτυπη.

Οι επίσημες συνεδριάσεις πραγματοποιήθηκαν η πρώτη πριν από μερικές μέρες στις 11 το πρωί και η τελευταία χθες στις 8 το πρωί.

Πέραν από τις συγκεκριμένες ώρες που είναι ακατάλληλες για όσους δημότες θα ήθελαν να τις παρακολουθήσουν, η πρόσκληση ήταν τηλεφωνική, χωρίς να υπάρχει και η σχετική κοινοποίηση  στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, όταν μάλιστα στη χθεσινή συνεδρίαση θέμα ημερήσιας διάταξης ήταν το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου για την Παροικιά και για το 2015.

Οι συνεδριάσεις πρέπει να γίνονται απογευματινές ώρες, τα θέματα να γνωστοποιούνται εγκαίρως και εγγράφως ή ηλεκτρονικά στους συμβούλους και στα μέσα ενημέρωσης της Πάρου, να υπάρχει φάκελος του συμβουλίου, όπως γίνεται και με τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου και να προσκαλούνται τουλάχιστον οι δημοτικοί σύμβουλοι που προέρχονται από την Παροικιά.

Το τελευταίο είναι σημαντικό, γιατί αυτοί που αποφασίζουν είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι, αφού οι αποφάσεις του συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας έχουν γνωμοδοτικό χαρακτήρα.

Υ.Γ.

Ελπίζουμε να μην μας παρεξηγήσουν οι υποστηρικτές της πλειοψηφίας , αλλά και οι αντιπολιτευόμενες παρατάξεις. Καλόπιστη κριτική ασκούμε και οι προτάσεις που κάνουμε, αφορούν όλους τους συμβούλους και στόχο έχουν το συμφέρον της πολύπαθης Παροικιάς.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

To πρωτο είναι να δούν τι θα κάνουν με το σχέδιο της Παροικιάς, να σταματήσουν να κάνουν φιέστες μόνο και μόνο για να αναδείξουν την άγνοιά τους.
Οσο για την πληροφόριση ο Δήμαρχος εξαργυρώνει γραμμάτια σε συγκεκριμένο ηλεκτρονικό μέσον.
Ας σταματήσουν να παίζουν.

Ανώνυμος είπε...

Εδω μιλάμε για συνεδρίαση που η πρόσκλησή της δεν βγήκε εγκαίρως.... δεν ειδοποιήθηκαν οι δημ. Σύμβουλοι, δεν ειδοποιήθηκαν τα ΜΜΕ , δεν ήταν εκεί ο αρμόδιος αντιδήμαρχος... και έγινε στις 08.00;;;;;;;; Δεν επιτέλους όλοι είμαστε επιηκείς με τον νέο πρόεδρο ο οποίος είναι και συμπαθέστατος αλλά ΕΛΕΟΣ ας τον βοηθήσει κάποιος... υπάρχει κανείς υπεύθυνος και ενημερωμένος μέσα εκεί;;; Κε Κωβαίο μιλάμε για την Παροικια