Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις 23 Σεπτέμβρη μεταξύ άλλων οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης»:

·         Υπέβαλαν ερωτήσεις στη Δημοτική Αρχή σχετικά με τις παρεμβάσεις της για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν να κάνουν,
α) με τις ελλείψεις εκπαιδευτικών, που δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στην λειτουργία των σχολείων, 12 ημέρες μετά την έναρξη του σχολικού έτους.

β) με τον ανύπαρκτο προγραμματισμό συντηρήσεων σχολικών κτιρίων και των αθλητικών τους εγκαταστάσεων.

γ) με τα σημειώματα για καταβολή τελών καθαριότητας νεκροταφείων καταληκτικής ημερομηνίας 29/8/14 και την απειλή επιβολής προστίμων στην συνέχεια.

δ) Με την πληρωμή σε καθαρίστριες σχολικών κτιρίων, οφειλών παρελθόντων ετών.

Από τις απαντήσεις του Δημάρχου πρόκυψε η διαχειριστική αντίληψη της Δημοτικής Αρχής, που φυσικά είναι μακριά από τηλύση των προβλημάτων και τις ανάγκες του παριανού λαού συνολικά.

·         Στα θέματα εκλογής Διοικητικών συμβουλίων των Νομικών Προσώπων του Δήμου και της ΔΕΥΑ ψηφίσαμε λευκό γιατί η προβλεπόμενη συγκρότηση τους βιάζει βάναυσα τη θέληση των παριανών στις τελευταίες εκλογές μετατρέποντας τα σε πειθήνια όργανα της πλασματικής πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

·         Στις σχολικές επιτροπές μετέχουμε αφού η Δημοτική Αρχή αποδέχτηκε την συμμετοχή όλων των παρατάξεων σε αυτές, με τον Ν. Γκίκα στην πρωτοβάθμια και τον Κ. Ροκονίδα στην δευτεροβάθμια σχολική επιτροπή.

Πάρος 24-9-14


Δεν υπάρχουν σχόλια: