Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Εργασιακή ένταση και πάλι στη ΔΕΥΑΠ


Εργασιακή αναταραχή επικρατεί και πάλι στο χώρο της ΔΕΥΑΠ με λευκή απεργία που λήγει σήμερα.

Στο μεταξύ πληροφορούμαστε ότι το Κρωτήρι αντιμετωπίζει πρόβλημα ύδρευσης, ενώ προβλήματα μικρότερα αντιμετωπίζουν και άλλες περιοχές της δημοτικής κοινότητας Παροικιάς.

Αιτία της αναταραχής είναι η άρνηση του προέδρου της ΔΕΥΑΠ, σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από τους εργαζόμενους, να υλοποιήσει τα υπεσχημένα, άρνηση που μεταφράζεται σε χρήματα που διεκδικούν οι εργαζόμενοι από την επιχείρηση.

Σε πρόσφατη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της επιχείρησης με την παρουσία του υποψηφίου για την προεδρία δημοτικού συμβούλου Βατίστα Ρούσσου, που προβλέπεται να αντικαταστήσει το σημερινό πρόεδρο Δημήτρη Αντιπαριώτη, όπως πληροφορηθήκαμε, ο σημερινός πρόεδρος υπαναχώρησε από την αρχική του θέση σκεπτόμενος πιθανούς καταλογισμούς, ενώ ο αυριανός δεν ανέλαβε καμιά ευθύνη, αφού δεν έχει ενημερωθεί και δεν έχει εξετάσει λεπτομερώς το πρόβλημα.

Στο μεταξύ όμως οι μνημονιακές προθεσμίες τρέχουν σε βάρος των εργαζομένων και ο κίνδυνος απωλειών μέρους των χρημάτων που διεκδικούν είναι ορατός.

Μετά τα παραπάνω προβλέπεται ένταση, η οποία μπορεί να προκαλέσει σοβαρή δυσλειτουργία στην επιχείρηση στον πιο κρίσιμο μήνα της τουριστικής περιόδου που είναι ο Αύγουστος.

Νεότερες πληροφορίες φέρουν τον Δήμαρχο Χρήστο Βλαχογιάννη να δηλώνει προς τους εργαζόμενους, ότι θα αναλάβει πρωτοβουλία και θα δώσει ο ίδιος λύση στο πρόβλημα.

Συνιστούμε σύνεση και μετριοπάθεια από όλους και αναζήτηση άμεσης λύσης έπειτα από σοβαρό και τεκμηριωμένο διάλογο.


Η επιχείρηση συστήθηκε και λειτουργεί για λογαριασμό των δημοτών και η απαξίωσή της από την τοπική κοινωνία θα οδηγήσει σε καταστάσεις που όλοι απευχόμαστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: