Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Δραστηριότητα του Νίκου Συρμαλένιου το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Όλο και περισσότερο τίθεται από το λαό 
η ανάγκη ενίσχυσης του ΣΥΡΙΖΑ

Ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος κατά το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου, επισκέφθηκε τα νησιά Κίμωλο, Άνδρο, Σύρο, Τήνο.

Στις 21/8 παραβρέθηκε στα εγκαίνια της πρώτης φάσης του λιμενικού έργου στην Κίμωλο, ενώ στη συνέχεια στις 23 και 24/8 περιόδευσε στην Άνδρο, όπου συμμετείχε στην εκδήλωση του δήμου για την απονομή των λογοτεχνικών βραβείων Ν. Θέμελη, ενώ νωρίτερα συμμετείχε και στην ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής. Την επόμενη μέρα πήρε μέρος μαζί με άλλα μέλη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ σε ανοιχτή συζήτηση σε καφενείο στο Κόρθι.

Την Τετάρτη 27/8 παρευρέθηκε στην ορκωμοσία του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Σύρου-Ερμούπολης όπου απηύθυνε και σύντομο χαιρετισμό, ενώ στη συνέχεια συμμετείχε στην ορκωμοσία του Περιφερειακού Συμβουλίου του Νοτίου Αιγαίου στο θέατρο Απόλλων.


Την Πέμπτη 28/8 παρευρέθηκε στην ορκωμοσία του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Τήνου και στη συνέχεια έφθασε στην Άνδρο, όπου συμμετείχε μαζί με το Νίκο Μανιό, μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ σε ανοιχτές συζητήσεις στο Γαύριο και την επόμενη μέρα 29/8 στη Χώρα. Τέλος το Σάββατο 30/8 επισκέφθηκε τα Αποίκια και το εργοστάσιο της ΣΑΡΙΖΑ. Επίσης στην Άνδρο μαζί με στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, επισκέφθηκε το συνεταιρισμό γυναικών στο Μπατσί, το Δήμο, καθώς και το Κέντρο Υγείας.

Στις επισκέψεις και τις διαδοχικές συζητήσεις όπου συζητήθηκαν αναλυτικά όλα τα τοπικά, αλλά και τα γενικά προβλήματα της χώρας, αναδείχθηκε η ανάγκη για τερματισμό της καταστροφικής πολιτικής της συγκυβέρνησης, που σε όλους τους τομείς, φορολογικό (ΕΝΦΙΑ), υγεία, ασφαλιστικό. συντάξεις, μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αιγιαλοί-παραλίες, παιδεία κλπ. 

Από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κατατέθηκαν οι προτάσεις του κόμματος, που θα αναλυθούν διεξοδικά στη ΔΕΘ και επισημάνθηκε επίσης ότι ουσιαστικά μπαίνουμε σε προεκλογική περίοδο και ότι πρέπει να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά, έτσι ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να μπορέσει να βγει όχι απλά ενισχυμένος, αλλά αυτοδύναμος. Όχι για να κυβερνήσει αυτοδύναμα, αλλά για να σχηματίσει αξιόμαχη κυβέρνηση και μαζί με τη λαϊκή στήριξη, να αντιμετωπίσει τα τεράστια προβλήματα που βρίσκονται μπροστά μας.


       31/8/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: