Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

3ο Εμπορικό –Πολιτιστικό Φεστιβάλ Πάρου


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος στα πλαίσια της υλοποίησης του 3ου Εμπορικού –Πολιτιστικού Φεστιβάλ Πάρου,3ου Summer Shopping Festival ,αναζητά χορηγό για την προώθηση – προβολή του Festival . Ο χορηγός που θα συνδράμει ,θα προβληθεί στις αφίσες, στα banner , στην πύλη εισόδου.

Το  3ο Εμπορικό – Πολιτιστικό Φεστιβάλ Πάρου - 3ο Summer Shopping Festival  θα πραγματοποιηθεί στην Παροικία από 10-17 Αυγούστου και  στην Νάουσα από 21-24 Αυγούστου, όπου οι εκθέτες θα παρουσιάσουν και θα πωλούν τα προϊόντα τους σε ομοιόμορφες καλαίσθητες παγόδες.

Ταυτόχρονα με την παρουσία των Παριανών επαγγελματιών στα περίπτερα , το φεστιβάλ θα πλαισιώσουν ποικίλες εκδηλώσεις που θα χαρίσουν μια νότα χαράς και καλοκαιρινής ξεγνοιασιάς μέσα από την μουσική και τα δημιουργικά παιχνίδια που ετοιμάζουμε.

Στις παγόδες μπορούν να λάβουν μέρος από την Πάρο και την Αντίπαρο επιχειρηματίες ,Σύλλογοι ,Συνεταιρισμοί, και τα προϊόντα που θα πωλούνται είναι : Παιχνίδια, Τοπικά Παραδοσιακά Προϊόντα,  Προϊόντα Ντόπιας Παραγωγής, περιορισμένα είδη Pet Shop, Κεραμικά, Βιβλία, Μπαλόνια, Άνθη, Είδη Οικιακής Χρήσεως, καλλυντικά, ποδήλατα.


Οι χορηγοί ή οι υποστηρικτές που ενδιαφέρονται να βοηθήσουν με την χορηγία τους, στην προβολή του γεγονότος, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσουν με τα γραφεία του συλλόγου, καθημερινά στο 22840-22262 ,από της 10 το πρωι έως της 2 το μεσημέρι ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο info@esparou.gr

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: