Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Παρέμβαση Μικέ Λεοντή για μπάρες, internet και πληροφοριακές πινακίδες


Την Παρασκευή 20/6 ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου του παραδοσιακού οικισμού της Παροικιάς Μικές Λεοντής έκανε παρέμβαση στον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Μηνά Καλακώνα, παρούσης της αντιδημάρχου Μαρουσώς  Φραγκούλη,  για θέματα που έχουν σχέση με την καλύτερη λειτουργία του οικισμού.

Για τις πληροφοριακές πινακίδες που οδηγούν στα πάρκιν, οι οποίες ετοιμάστηκαν με φροντίδα του συλλόγου και σύμφωνα με τη μελέτη που ετοίμασε  το μέλος του συλλόγου  Γιώργος Ρούσσος, η αντιδήμαρχος δήλωσε ότι θα διαθέσει υπάλληλο του Δήμου, ώστε, σε συνεργασία με το σύλλογο, να τοποθετηθούν την προσεχή εβδομάδα.

Για την κατάργηση της μπάρας που είναι τοποθετημένη στην κεντρική είσοδο της πλατείας Μαντώς Μαυρογένους υπήρξε αρνητική, επειδή, κατά την άποψή της, δεν μπορεί να γίνει αλλαγή στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εν μέσω καλοκαιριού.


Όσον αφορά τέλος τη διακοπή της λειτουργίας δωρεάν internet στην Παροικιά η απάντηση που δόθηκε από τον υπεύθυνο τεχνικό του Δήμου ήταν ότι έληξε η σύμβαση με τον πάροχο και ότι πρέπει να συνταχθεί νέα μελέτη προκειμένου να υπογραφεί η νέα σύμβαση.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και έπρεπε δηλ.να λήξει η σύμβαση της παροχής για να γίνει η νέα (;) μελέτη μέσα στο κατακαλόκαιρο ; Ε ρε χάλια ο ποιοτικός τουρισμός μας έλλειπε..

Ανώνυμος είπε...

Ο πρωην αντιδημαρχος και νυν δημαρχος τι εκανε για ολσ αυτα?