Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Αξονικός τομογράφος: Να παρέμβει η νέα δημοτική αρχή για τη λειτουργία του


Ο Γιάννης Καρασαντές, πρόεδρος του Κέντρου Υγείας, με φόντο τον αξονικό τομογράφο.

Πάνω από 6 μήνες έχουν περάσει από τότε που μας έστειλαν ένα αξονικό τομογράφο για τον οποίο κάποιοι έσπευσαν να πανηγυρίσουν και κάποιοι άλλοι να προβληματιστούν  για τη συνέχεια.

Εμείς χωρίς διάθεση να υποβαθμίσουμε το γεγονός θέσαμε το ζήτημα της άμεσης εγκατάστασης και λειτουργίας του.

Όμως ανικανότητα ή αδιαφορία ή και τα δύο μαζί, αυτό που κατάφεραν είναι το σπουδαίο αυτό ιατρικό μηχάνημα να βρίσκεται σε ένα δωμάτιο του Κέντρου Υγείας, χωρίς να έχει υπάρξει κάποια αποτελεσματική ενέργεια  από τους ασχολούμενους με τα κοινά της Πάρου για τη λειτουργία του.

Το κράτος αδιαφορεί. Απλά έκανε το πρώτο βήμα, δηλαδή την αποστολή του μηχανήματος, επειδή το ζήτησαν τοπικοί παράγοντες του κυβερνώντος κόμματος.

Ο Δήμος αδιαφορεί, αν και έχει λόγο, αφού στη διοίκηση του Κέντρου Υγείας συμμετέχει εκπρόσωπός του.

Το Βελέντζειο, που θα μπορούσε να χρηματοδοτήσει την έγκατάστασή του, επίσης αδιαφορεί.

Η Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας "αγρόν ηγόρασε" και εσχάτως αναπαύεται στις δάφνες των δημοτικών εκλογών.

Ο Γιάννης Βρούτσης, που με ένα τηλεφώνημα θα μπορούσε να προωθήσει την εγκατάσταση και τη λειτουργία του, δεν ασχολείται με τους παριανούς από καιρό και ο συγκυβερνών Παναγιώτης Ρήγας, ξέχασε την Πάρο και τους πολιτικούς του φίλους και  ασχολείται μόνον με το εναπομείναν ΠΑΣΟΚ και το Βενιζέλο.

Η νέα δημοτική αρχή, μπορεί ακόμη να μην έχει αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά της, έχει όμως την δυνατότητα της παρέμβασης.


Και η παρέμβαση για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα είναι αναγκαία και άμεση.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θαυμάσια λοιπόν . Δια της εις άτοπο απαγωγής ,αποκλείουμε τους κύριους τοπικούς υπευθύνους δηλ. την πρόεδρο του Β.Ι και τον καταστατικό αντιπρόεδρο του , τον κ. Δήμαρχο κλπ και φθάνουμε στον επερχόμενο νέο Δήμαρχο ! Ζήσε Μάη μήνα μου να φας τριφύλλι τώρα που μπαίνουμε δυνατά στον Ιούλιο...