Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Κινητικότητα στην παράταξη Κωβαίου


Την Κυριακή, 22/6, όπως μας πληροφόρησαν, στην αίθουσα του Αρχίλοχου, συγκαλείται η παράταξη του Μάρκου Κωβαίου, προφανώς για να αποτιμήσει το εκλογικό αποτέλεσμα, που ήταν θριαμβευτικό πρωτίστως για τον ίδιο και ταυτόχρονα βαρύ για τις πλάτες μιας παράταξης που καλείται να αποδείξει ότι μπορεί να διεξέλθει μια δύσκολη 5ετή θητεία.

Τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν κρίσιμες θέσεις του Δήμου, προφανώς θα αναζητηθούν μέσα από τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους, αλλά και από μέλη της παράταξης που δεν εκλέχτηκαν.

Εκτιμούμε όμως ότι θα αναζητηθούν και άτομα, εκτός παρατάξεως, φίλα προσκείμενα όμως σ΄αυτήν, επειδή το ενδιαφέρον όσων δεν εκλέχτηκαν ατονεί συνήθως μετά τις εκλογές.

Και επίσης εκτιμούμε ότι κάποιοι από τους εκλεγμένους δε θα θελήσουν να πιάσουν με γυμνά χέρια την καυτή πατάτα του Λιμενικού Ταμείου ή της ΔΕΥΑΠ.

Πιθανολογούμε ότι στις θέσεις των αντιδημάρχων θα τοποθετηθούν οι Άγγελος Πατέλης, Χρήστος Χριστόφορος και Δώρα Σαρρή, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ο Λάκης Σαραντινός, πρόεδρος της ΚΔΕΠΑΠ η Κατερίνα Πατέλη και στον τομέα της κοινωνικής πρόνοιας του Δήμου ο Μικές Λεοντής. 

Και για να μην παρεξηγηθούμε, ότι δίνουμε κατεύθυνση ή ότι έχουμε πληροφορίες για τα τεκταινόμενα, αυτό που εκτιμούμε ότι κατά πάσα πιθανότητα θα συμβεί, στηρίζεται στην κοινή λογική, στους ενδοπαραταξιακούς συσχετισμούς και στην προσεκτική ανάγνωση του ψηφοδελτίου.

Όμως για τις θέσεις των προέδρων του Λιμενικού Ταμείου και της ΔΕΥΑΠ τα πράγματα μοιάζει να δυσκολεύουν.


Σύμφωνα με πληροφορίες μας κρούσεις έχουν γίνει στον πρώην δήμαρχο Στέλιο Φραγκούλη για τη θέση του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου, χωρίς όμως ο ίδιος να έχει δώσει θετική ή αρνητική απάντηση, ενώ για την προεδρία της ΔΕΥΑΠ δεν έχει βρεθεί ακόμη το άτομο που θα την αναλάβει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: