Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Ισιγώνης Μανώλης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την ΚΕΠ-ΟΠΑ



Γεννήθηκε το 1951 και μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου τελείωσε το σχολείο και στην συνέχεια σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας.

Είναι παντρεμένος με την Όλγα Μαρία Τζαννετάκη με την οποία έχει τρία παιδιά, ένα που είναι Πολιτικός Μηχανικός ΤΕ, ένα που είναι Μηχανικός Περιβάλλοντος που ζει και εργάζεται στην Ιταλία και μια κόρη που είναι τριτοετής φοιτήτρια στη Πάτρα.

Έχει εργαστεί στο ιδιωτικό τομέα στην Αθήνα έως το 1981, όποτε και μετακόμισε στην Πάρο τόπο καταγωγής του παππού του. Από τότε άσκησε ελεύθερο επάγγελμα στο νησί.

Έχει ασχοληθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση από το 1978 σαν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Αθήνα με τον Συνδυασμό «Αθήνα Λαϊκή Ενότητα». Το 1986 εκλέχτηκε στο Κοινοτικό Συμβούλιο της Μάρπησσας σαν επί κεφαλής του Συνδυασμού «Ενωτική Δημοκρατική Κίνηση Μάρπησσας (ΕΔΚΜ)», και το 1990 και 1994 εκλέχτηκε με τον Ενιαίο Συνδυασμό Μάρπησσας με Κοινοτάρχη τον Τάσο Τζιώτη Τον Νοέμβριο του 2011, σαν πρώτος σε ψήφους στο ψηφοδέλτιο της ΚΕΠΠ, αντικατέστησε τον Μανώλη Γλέζο στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Πάρου, όταν εκείνος παραιτήθηκε, σύμφωνα με την απόφαση της Κίνησης για κυκλική συμμετοχή των συμβούλων σε αυτό.


Είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ από την ίδρυση του μέχρι σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: