Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΖΑ


Αγαπητές Φίλες και Φίλοι, Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες,

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη αλλά και την εντολή που δώσατε στην ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη « Μπροστά το Νότιο Αιγαίο »  με επικεφαλής τον Γιώργο Χατζημάρκο , να διοικήσει την αιρετή Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και να εφαρμόσει το πρόγραμμα της.

Οι νησιώτες του Νοτίου Αιγαίου αποφάσισαν να γυρίσουν σελίδα, να κάνουν την ανατροπή και να στηρίξουν τον συνδυασμό μας με ποσοστό 56,86 % . Το αποτέλεσμα αυτό μας ικανοποιεί αλλά ταυτόχρονα μας φορτώνει με τεράστιες ευθύνες που έχουν να κάνουν με την άσκηση μιας έντιμης και σοβαρής διοίκησης που θα συμβάλλει στην ανάπτυξη , την πρόοδο και την ευημερία των νησιών μας.

Σε αυτή την κρίσιμη περίοδο για την πατρίδα μας πολλοί έμπειροι αλλά και νέοι συμπατριώτες μας ασχολήθηκαν και έθεσαν υποψηφιότητα για την αυτοδιοίκηση 1ου και 2ου βαθμού στα νησιά μας. Σε όλους αυτούς αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γιατί αποφάσισαν να ασχοληθούν με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η γειτονιά τους , ο οικισμός τους , το νησί τους. 
Μόνο με την ουσιαστική, ανιδιοτελή και αποφασιστική συμμετοχή μας στα κοινά θα μπορέσουμε να ανατρέψουμε την σημερινή πραγματικότητα. Το οφείλουμε στην Πατρίδα μας.

Στόχος μας πρέπει να είναιη βελτίωση των υποδομών των νησιών μας με την ένταξη σημαντικών έργων στο ΕΣΠΑ 2014-2020. Σε αυτό το σημείο είναι απαραίτητη και επιβεβλημένη η συνεργασία της Περιφέρειας με τους Δήμους των νησιών μας ώστε όταν ολοκληρωθούν οι μελέτες των σχετικών έργων, να υποβληθούν για αξιολόγηση στην Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας και εφόσον είναι  πλήρεις θα εγκριθούν και θα προχωρήσει η δημοπράτηση και η υλοποίηση τους.

Στις εκλογές της 25ης Μαΐου,  μου κάνατε την τιμή να συνεχίσω να ασχολούμαι με τα κοινά για τέταρτη συνεχόμενη αυτοδιοικητική περίοδο ( 1 Σεπτεμβρίου 2014 – 31 Αυγούστου 2019 ) , στην πλειοψηφία του Περιφερειακού Συμβουλίου, από την θέση του Έπαρχου Πάρου-Αντιπάρου , σύμφωνα με τον νόμο 4255/2014 με τον οποίο θεσμοθετήθηκε ξανά η σχετική θέση.

Από την θέση αυτή αισθάνομαι την υποχρέωση να είμαι δίπλα στην κοινωνία, στους φορείς και τους συλλόγους των νησιών μας για να συμβάλλω στην διεκδίκηση ζητημάτων  (όπως η υγεία , η παιδεία κ.α.)  αλλά και στην επίλυση θεμάτων που έχουν να κάνουν με την λειτουργία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.



Σας ευχαριστώ

Κώστας Ν. Μπιζάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: