Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Ευχαριστίες από τον Παντελή Τζανακόπουλος


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Φίλες και Φίλοι,

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους Παριανούς και Αντιπαριώτες οι οποίοι με τίμησαν με τη ψήφο τους στις εκλογές της 18ης Μαΐου 2014, και εμπιστεύτηκαν το πρόγραμμα του Συνδυασμού «ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» με Υποψήφιο Περιφερειάρχη τον ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου στη παράταξή μας για τον αγώνα που δώσαμε μαζί με πνεύμα συνεργασίας και ευγενούς άμιλλας.

Η προεκλογική εκστρατεία για τις Περιφερειακές Εκλογές στην Περιφερειακή Ενότητα Πάρου – Αντιπάρου διεξήχθη μέσα σε πλαίσια αρίστου πολιτικού πολιτισμού και τούτο οφείλεται σε όλους τους υποψήφιους όλων των Περιφερειακών Παρατάξεων. Το γεγονός αυτό αποτελεί ένα κεκτημένο για τα Νησιά μας, το οποίο θα πρέπει να το διαφυλάξουμε με κάθε θυσία, μακριά από ιδιοτελείς προσωπικές και μικροπαραταξιακές σκοπιμότητες.

Η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία αποτελεί ύψιστο δικαίωμα κάθε πολίτη και οι επιλογές του είναι απόλυτα σεβαστές.
Στις επαναληπτικές Περιφερειακές Εκλογές στις 25 Μαΐου 2014 καλώ τους Παριανούς και Αντιπαριώτες, ανεξάρτητα από τις προτιμήσεις που έκαναν στις εκλογές της προηγούμενης Κυριακής, να εμπιστευθούν τον Συνδυασμό του Υποψήφιου Περιφερειάρχη ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ «ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» και του Υποψήφιου  Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΚΑΒΑΛΛΑ.

Το αποτέλεσμα των εκλογών αυτών θα επηρεάσει την πορεία και την εξέλιξη του Νοτίου Αιγαίου για τα προσεχή πέντε χρόνια και όχι μόνο.

Η μεγάλη αυτοδιοικητική εμπειρία, το ήθος, η εντιμότητα και η αποτελεσματικότητα του ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ και του ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΚΑΒΑΛΛΑ αλλά και άλλων ικανών και αξιόλογων συνεργατών τους αποτελεί εγγύηση για μια θετική εξέλιξη και επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα Νησιά μας. 
                                                                                                               
         ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

                           ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: