Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Να παρέμβει η νέα Δημοτική Αρχή


Σχεδόν 2 χρόνια καθηλωμένο στο έδαφος
το υγειονομικό αεροσκάφος

Το Βελέντζειο Ίδρυμα, ως γνωστόν, έχει στην ιδιοκτησία του το υγειονομικό αεροσκάφος. Δαπάνησε για την αγορά του περίπου 600.000 ευρώ. Δεν το αγόρασε με πρωτοβουλία δική του, αλλά με παρέμβαση του τότε δημάρχου.

Το Βελέντζειο, αλλά και ο Δήμος έχουν αναλάβει τις δαπάνες συντήρησης και λειτουργίας του.
Άρα ο Δήμος και ο Δήμαρχος, που είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος, έχουν κάθε λόγο να ενδιαφέρονται για τα όσα συμβαίνουν, που το έχουν καθηλώσει στο έδαφος περίπου 2 χρόνια.

Όποιες κι αν είναι οι αιτίες, για τις οποίες το αεροσκάφος δεν επιτελεί το σκοπό της αγοράς του, οι ευθύνες βαρύνουν εξ ολοκλήρου και τη Διοίκηση του Ιδρύματος και το Δήμο.

Πριν από τις εκλογές ειπώθηκε δημόσια, σε συνεδρίαση της Τουριστικής Επιτροπής, από την Αντιδήμαρχο και Πρόεδρό της, ότι το αεροσκάφος θα πετάξει αμέσως μετά τις εκλογές, για να μην κατηγορηθεί η Δημοτική Αρχή, ότι το αξιοποιεί για προεκλογικούς λόγους.

Οι εκλογές τέλειωσαν και η τουριστική περίοδος άρχισε με τις ανάγκες, για μεταφορά έκτακτων περιστατικών, μέρα με τη μέρα να αυξάνουν, προς μεγάλη ικανοποίηση των ιδιοκτητών των δύο πλωτών, που αναλαμβάνουν τη μεταφορά των ασθενών προς τη Σύρο ή τη Μύκονο.

Αυτή η ιστορία όμως πρέπει να τελειώνει.

Η νέα Δημοτική Αρχή οφείλει να παρέμβει, ώστε το αεροσκάφος να ξεκινήσει τις πτήσεις του άμεσα. Τώρα.


Οι γιατροί του Κέντρου Υγείας προσφέρονται να συνοδεύουν τα έκτακτα περιστατικά  και αυτό έχει γνωστοποιηθεί στο Ίδρυμα, εδώ και καιρό, από τον Πρόεδρο του Κέντρου Υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: