Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ

Κατά την συνεδρίαση της 28ης Απριλίου το διοικητικό συμβούλιο , συζήτησε το 1ο θέμα που αφορούσε ,την απόφαση για συνάντηση με τους υποψηφίους επικεφαλής των δημοτικών συνδυασμών  και αποφάσισε ομόφωνα να συναντηθεί με όλους .

Το πρόγραμμα των συναντήσεων έχει οριστεί τις παρακάτω ημέρες και ώρες

-την Παρασκευή 02/05/2014 και ώρα 9 το βράδυ με τον κ.Μάρκο Κωβαίο επικεφαλής  του δημοτικού συνδυασμού  «Πάρος Τώρα στην Πράξη».

-την Δευτέρα 05/05/2014 και ώρα 9 το βράδυ με τον κ.Νίκο Σαρρή επικεφαλής  του δημοτικού συνδυασμού « Κίνηση Ενεργών Πολιτών».

-Την Τρίτη 06/05/2014 και ώρα 9 το βράδυ με τον κ.Κώστα Ροκονίδα επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού  « Λαϊκή Συσπείρωση».

-Την Τετάρτη 07/05/2014 και ώρα 9 το βράδυ με τον κ.Χρήστο Βλαχογιάννη επικεφαλής  του δημοτικού συνδυασμού «Ενιαία Κίνηση Πολιτών Ενότητα για το Μέλλον».

Τον συντονισμό συζήτησης θα αναλάβει η κ.Γεωργία Παττέ Καραγιανιώτη – Δημοσιογράφος του ΗΧΩ FM.

Στις συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν, μπορούν να παρευρεθούν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ,τα μέλη του συλλόγου για τυχόν ερωτήματα που επιθυμούν να θέσουν .

Τα ερωτήματα θα αφορούν αποκλειστικά τα προβλήματα του  επιχειρηματικού κόσμου για τα οποία υπάρχει άμεση εμπλοκή των δημοτικών υπηρεσιών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: