Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Δεν καρποφόρησε τελικά η προσπάθεια του Γιάννη Μαούνη

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας ο Γιάννης Μαούνης δεν θα κατέλθει ως επικεφαλής συνδυασμού στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
Η βασική αιτία της απόφασής του οφείλεται στο γεγονός ότι δεν εξασφάλισε τον απαιτούμενο αριθμό υποψηφίων που ο ίδιος είχε θέσει ως προϋπόθεση.
Σύμφωνα πάντοτε με πληροφορίες μας το όριο που είχε θέσει για να κατεβάσει συνδυασμό ήταν οι 50 υποψήφιοι.
Δεν γνωρίζουμε ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του και αν θα διαπραγματευθεί την παρουσία του ως υποψηφίου σε άλλα ψηφοδέλτια.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν, ότι του έχουν γίνει προτάσεις από άλλους συνδυασμούς και ότι ίδιος δεν έχει πάρει ακόμη απόφαση περί του πρακτέου.
Ο ίδιος κατά την άποψη υποστηρικτών του, αν προσχωρήσει στο συνδυασμό Βλαχογιάννη, θα είναι ανακόλουθος με όσα είπε στην πρόσφατη συγκέντρωση που πραγματοποίησε στον Αρχίλοχο, σε βάρος του δημάρχου, στον οποίο άσκησε οξύτατη κριτική.
Αλλά και η προσχώρησή του στο συνδυασμό του Μάρκου Κωβαίου, θα τον φέρει σε αντίθεση με την αντιμνημονιακή του πολιτική, όπως αυτή εκφράστηκε με την υποψηφιότητα του, ως υποψηφίου βουλευτή με το ψηφοδέλτιο Καζάκη, όπου συγκέντρωσε και αξιόλογο αριθμό αντιμνημονιακών ψήφων.
Αν αληθεύει  μάλιστα η πληροφορία για ανάμειξη του Γιάννη Βρούτση υπέρ του Μάρκου Κωβαίου, όπως ευρέως διαδίδεται  στην Πάρο, τότε  καθίσταται ακόμη δυσχερέστερη η συνεργασία του με το συνδυασμό αυτό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: