Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Συνάντηση υποψηφίων Δημοτικού Συνδυασμού «Πάρος Τώρα στην Πράξη»



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


24 Απριλίου 2014


Το απόγευμα της Τρίτης 22 Απριλίου, στην αίθουσα του κινηματογράφου REX, συνήλθαν οι υποψήφιοι του Δημοτικού Συνδυασμού "Πάρος Τώρα στην Πράξη" για να συζητήσουν θέματα και στόχους του Συνδυασμού στο πλαίσιο του προεκλογικού αγώνα και της περαιτέρω πορείας. 

Στην εποικοδομητική  συζήτηση που διεξήχθη ανταλλάχθηκαν σκέψεις, απόψεις και προβληματισμοί. Παρούσα στη συνάντηση ήταν και η κα Σοφία Αλιμπέρτη.
Η ενεργητική συμμετοχή από όλους τους υποψήφιους, από παλαιότερα  αυτοδιοικητικά στελέχη αλλά κυρίως από νέα, άφθαρτα πρόσωπα με νέες ιδέες, έδωσε φρέσκια πνοή στη διαδικασία του διαλόγου, κατατέθηκαν νέες δυναμικές προτάσεις, ώστε μπορούμε να μιλάμε για άρωμα νίκης του Συνδυασμού όπως αυτό εκφράζεται από την παριανή κοινωνία.

Στις προτάσεις για το πρόγραμμα που κατατέθηκαν στο πλαίσιο της  συμμετοχικής διαδικασίας του Συνδυασμού,  ελήφθησαν υπόψη προτάσεις προερχόμενες από άλλους φορείς και πρόσωπα όπως αυτές της κας Κατερίνας Πατέλη που έχουν ήδη αναρτηθεί σε διαδικτυακό μέσο ενημέρωσης και ο Συνδυασμός τις λαμβάνει σοβαρά υπ’ όψιν του.

Το ψηφοδέλτιο του Δημοτικού Συνδυασμού "Πάρος Τώρα στην Πράξη" έχει ολοκληρωθεί και εντός ολίγων ημερών θα δημοσιευτούν τα ονόματα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων καθώς και τα ονόματα των υποψήφιων συμβούλων των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: