Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Οι γιατροί του Κέντρου Υγείας δεν τα βάζουν κάτω

Έπειτα από ένα εφιαλτικό καλοκαίρι με έκτακτα περιστατικά που διαδέχονταν το ένα το άλλο, χωρίς νοσηλεύτριες μέχρι πρόσφατα, με συμβάσεις που λήγουν, με ελάχιστους αγροτικούς γιατρούς, με το ΕΚΑΒ κεντρικά να έχει χάσει την ακοή του και να μην ανταποκρίνεται, με σκάφη που μεταφέρουν ασθενείς στη Σύρο και με κακές καιρικές συνθήκες, με το υγειονομικό αεροσκάφος να είναι καθηλωμένο στο έδαφος, εν ολίγοις με τελείως αρνητικές προϋποθέσεις, οι γιατροί του Κέντρου Υγείας εκτελούν το σημαντικό τους έργο αθόρυβα και επί πλέον έχουν την αντοχή να κάνουν και ενημερωτικές ομιλίες .

Έτσι με τη συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αρχίλοχος» διοργανώνουν ενημερωτικές συζητήσεις  για ιατρικά θέματα που αφορούν την προστασία της υγείας μας.
Η πρώτη ομιλία που θα τη συνοδεύει και συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Αρχίλοχου στις 20 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα.

Ο καρδιολόγος Βασίλης Χατζηγεωργίου θα μας μιλήσει για την υπέρταση και ο γενικός γιατρός Γιώργος Τζανίδης για τη συμβολή της άσκησης στην προστασία της υγείας μας.

Τους αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ και αυτό θα το αποδείξουμε και με τη συμμετοχή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: