Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

«Τάδε έφη Λαουτάρης» και η απάντηση

«Τι σχέση μπορεί να έχει η νέα θέση Αργουζή για το ελικόπτερο, με την προτροπή προς τον Ακάλεστο, όπως γράψαμε στην προηγούμενη Φ.τ.Π. να μην ενεργοποιήσει το αεροπλάνο γιατί θα ωφεληθεί ο Βλαχογιάννης;»

Αν ο κ. Λαουτάρης, επειδή διαθέτει εφημερίδα, πιστεύει ότι μπορεί να γράφει ,ό,τι θέλει και να παραπληροφορεί δικός του λογαριασμός.

Οι αναγνώστες του όμως δεν τρώνε κουτόχορτο και οι κάτοικοι των νησιών μας είναι πλέον  αρκετά υποψιασμένοι για το ρόλο που παίζει ο  καθένας μας.

Η θέση του κ. Αργουζή να σταθμεύει ελικόπτερο του ΕΚΑΒ στη διοικητική έδρα του νομού ή στο γεωγραφικό κέντρο των Κυκλάδων είναι διατυπωμένη από το 2002 . Άρα δεν είναι νέα θέση αλλά πολύ παλιά και αφορά το σύνολο των νησιών των Κυκλάδων.

Όσον αφορά το υγειονομικό αεροπλάνο, που είναι καθηλωμένο στο έδαφος , πέραν του έτους, είναι γνωστές οι θέσεις του και οι προσπάθειές του να ενεργοποιηθεί το ταχύτερο δυνατό.

Θυμίζουμε στον κ. Λαουτάρη τη σύσκεψη που προκάλεσε ο κ. Αργουζής με τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας, παρουσία του Δημάρχου και του κ. Ακάλεστου, για να υπάρξει συμφωνία με τους γιατρούς, πριν αναλάβει επιστημονικός διευθυντής ο κ. Παναρίτης, ώστε εκείνοι να συνοδεύουν τα έκτακτα περιστατικά με το αεροπλάνο της Πάρου.

Του θυμίζουμε την πρόσφατη γνωστοποίηση  του κ. Αργουζή προς το συντονιστικό, ότι  ο πρόεδρος  του Κέντρου Υγείας κ. Γιάννης Καρασαντές  του δήλωσε πως όλοι χωρίς εξαίρεση οι γιατροί του Κέντρου Υγείας είναι πρόθυμοι να συνοδεύουν τα έκτακτα περιστατικά  που χρήζουν άμεσης μεταφοράς με το υγειονομικό αεροσκάφος.

Του θυμίζουμε επίσης τα ερωτήματα του κ. Αργουζή προς τον κ. Ακάλεστο, ενώπιον του συντονιστικού, για το πότε θα πετάξει πάλι το αεροπλάνο και τη διαβεβαίωση του κ. Ακάλεστου ότι το αεροπλάνο θα αρχίσει τις πτήσεις του εντός του Σεπτεμβρίου.

Ας γνωρίζει ο κ. Λαουτάρης ότι ο κ. Αργουζής δεν έχει καμιά επαφή με τον κ. Ακάλεστο, ούτε τηλεφωνική.
Τα όσα έχει να πει ο κ. Αργουζής, τα λέει δημόσια και τα παραπολιτικά τα αφήνει στους καφενόβιους της πολιτικής.


Υ.Γ. Μιας και ασχολείται τόσο πολύ ο κ. Λαουτάρης με τον κ. Αργουζή γιατί δεν δημοσίευσε τη δήλωσή του και έστω ένα τμήμα της γραπτής του εισήγησης προς το περιφερειακό συμβούλιο, για την οποία έγινε τόσος ντόρος;  Έτσι αντιλαμβάνεται την αντικειμενική δημοσιογραφία;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

κ. Αργουζή κάποτε ο μεγάλος Μάνος Χατζηδάκης όταν η Αυριανή τον αποκαλούσε "κίναιδο ολκής" είχε πει ότι σε περιόδους παρακμής –όπως αυτή της σημερινής Ελλάδας- η παραδημοσιογραφία ανθεί με τη βοήθεια της επιπόλαιης ανοχής της επίσημης δημοσιογραφίας.
«Είναι κάτι σαν παρακρατική οργάνωση, αλλά δεν έχει σχέση με το κράτος. Αντίθετα πολλές φορές το πολεμάει. Κύριος σκοπός της είναι ο εκφοβισμός, υπηρετώντας σκοτεινά ή ευτελή συμφέροντα. Οι σοβαροί δημοσιογράφοι γνωρίζουν την ύπαρξή της, την περιφρονούν, τη συνηθίζουν αλλά και δεν πιστεύουν στην κάποια, όποια σημασία της παρουσίας της. Η παραδημοσιογραφία όμως υπάρχει, λειτουργεί κι επιβάλλεται. Ανεύθυνη και αντιπαθητική».

Στην προκειμένη περίπτωση βλέπουμε να επιβεβαιώνεται η φράση του Αμερικανού προέδρου, Μπιλ Κλίντον, που έλεγε «ποτέ μην αρχίζεις καβγά με ανθρώπους που αγοράζουν μελάνι χύμα».