Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Η παραπληροφόρηση από τον κ. Λαουτάρη και τη «Φωνή» του

Για άλλη μια φορά κυκλοφόρησε η «Φωνή της Πάρου» για να ψευδολογήσει σε βάρος του Κώστα Αργουζή με ολόκληρη σελίδα και με κύριο άρθρο που έχει την υπογραφή «Λαουτάρης». Τα ψέματα που γράφει βγάζουν μάτι.

Το πρώτο που έπραξε ο Κώστας Αργουζής στο Περιφερειακό Συμβούλιο ήταν να διαβάσει την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και το ψήφισμα της συγκέντρωσης της 14ης Δεκεμβρίου του 2012.

Το δεύτερο να μεταφέρει τις αποφάσεις του Συντονιστικού και το τρίτο να κάνει προτάσεις για τα νησιά των Κυκλάδων.

Η πρότασή του να σταθμεύει ελικόπτερο του ΕΚΑΒ στην διοικητική έδρα του νομού δεν αφορούσε την Πάρο, αλλά τις ΚΥΚΛΑΔΕΣ.

Από τα 24 κατοικημένα νησιά του νομού μόνο τα 5 διαθέτουν αεροδρόμιο. Δεν αφορούσε η αναφορά του την Πάρο, αλλά είχε σχέση και με μια ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία που πήρε γύρα τα νησιά και συνάπτει συμβάσεις με δήμους και άλλους φορείς για να μεταφέρει ασθενείς με το ελικόπτερο που διαθέτει.

Ο κ. Λαουτάρης ήταν παρών στο Περιφερειακό Συμβούλιο και άκουσε την εισήγηση του Κώστα Αργουζή.  Δεν την άκουσαν όμως οι κάτοικοι της Πάρου και της Αντιπάρου. Και σ΄αυτούς απευθύνονται οι ψευδολογίες της εφημερίδας του.

Ευτυχώς όμως που υπάρχει η κάμερα του Τάσου Σκαραμαγκά και το site του «Παριανού Τύπου» που καταγράφει και βιντεοσκοπεί όλες τις δημόσιες εκδηλώσεις της Πάρου, τις οποίες δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς, προφανώς εκτός του κ. Λαουτάρη.


(Συνεχίζεται) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: