Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΡΟΥ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

Πάρος, 12/10/2013

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

Και Πάλι για το ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ….
Να σταματήσουμε τις Διαλυτικές Πολιτικές.

Στη προηγούμενη σχετική μας ανακοίνωση (03/10/2013) με τίτλο «Συντονιστικό Υγείας … ποιοι θέλουν να το διαλύσουν» γράφαμε :

… «Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε στην ίδια πορεία, κρίνοντας ότι το γενικό καλό υπερισχύει του στενού παραταξιακού. Πρέπει να διαφυλάξουμε την Ενότητα του Παριανού Λαού σαν τα μάτια μας, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τα δίκια μας. Οι μέχρι σήμερα ομόφωνες αποφάσεις Δήμου και Συντονιστικού,  αποτελούν το μπούσουλα για να προχωρήσουμε στις νέες κινητοποιήσεις που ετοιμάζουμε.  

Πιστεύουμε ότι, στις δύσκολες συγκυρίες που το Νησί και οι Πολίτες περνούν, εξ αιτίας της Ανάλγητης Μνημονιακής Κυβερνητικής Πολιτικής, προσπάθειες για ηγεμονικές, προσωπικές  και μικροκομματικές πολιτικές δεν έχουν θέση. Εκτός και αν κάποιοι επιλέγουν τη πολιτική της Διάσπασης και Διάλυσης ενός Φορέα με μόνη αιτία ότι δεν μπορούν να τον ελέγξουν πολιτικά.»

Δυστυχώς, η τοποθέτηση μας ήταν προφητική και, επαληθευτήκαμε. Το ΕΝΩΤΙΚΌ μας κάλεσμα δεν έγινε δεκτό. Κυκλοφόρησαν 2 ξεχωριστές προσκλήσεις για το θέμα. Η πρώτη της Λαϊκής Συσπείρωσης για την Κυριακή, και η δεύτερη του Εμπορικού Συλλόγου για τη Δευτέρα. Ανεξάρτητα από το περιεχόμενο τους, που θα σχολιάσουμε και θα τοποθετηθούμε εντός του Συντονιστικού, θεωρούμε ότι και τα δύο καλέσματα είναι Διασπαστικά,  Αντιενωτικά και δεν εξυπηρετούν τον Αγώνα Ολόκληρου του Παριανού και Αντιπαριώτικου Λαού για την Υγεία. 
Δηλώνουμε ότι για τους παραπάνω λόγους δεν θα συμμετάσχουμε σε καμιά από τις δύο συναντήσεις.

Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε την ίδια πολιτική Ενότητας και Αγωνιστικής Κινητοποίησης, που υποστηρίξαμε απ’ την Αρχή.

Ευτυχώς υπήρξαν και δύο Ανακοινώσεις (χρονολογικά) της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και του Δήμαρχου Χρήστου Βλαχογιάννη, που κινούνται σε πλαίσια Ενωτικά με στόχο την Υπεράσπιση του Συντονιστικού των Φορέων και την παραπέρα δραστηριοποίηση του.

Η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Πάρου πιστεύει ότι οι θέσεις που εκφράζονται στη χτεσινή Παρέμβαση της Ένωσης  Γονέων, μας καλύπτουν, για τα θέματα του Συντονιστικού και των Κινητοποιήσεων για την Υγεία, και τις υποστηρίζουμε απόλυτα.

Ταυτόχρονα θα πρέπει να γίνει δεκτή και η πρόταση Βλαχογιάννη προς Αργουζή, που σε συνεννόηση με την Ένωση Γονέων, να επιλύσουν τα όποια διαδικαστικά ζητήματα, έτσι που να πάμε σε μια ΕΝΩΤΙΚΗ  Συνάντηση των Φορέων, που να αποτελέσει μια Νέα Εκκίνηση του Συντονιστικού με στόχο την Ενιαία Έκφραση του, χωρίς αποκλεισμούς, αλλά με μόνο στόχο την ενδυνάμωση του και την προώθηση των Ομόφωνων Αποφάσεων του για Νέες Αγωνιστικές Κινητοποιήσεις με την συμμετοχή όλων των Δυνάμεων που πιστεύουν σε αυτές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: