Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Χρήστος Βλαχογιάννης για το νέο αεροδρόμιο:"Απρόσκοπτη η συνέχιση του έργου σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων"


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Σχετικά με τις διακινούμενες πληροφορίες περί συλλογής υπογραφών μίας μικρής μερίδας κατοίκων και επισκεπτών της Πάρου με σκοπό την προσφυγή στο Συμβούλιο Επικρατείας, προσβάλλοντας την ανανέωση των περιβαλλοντικών όρων, προκειμένου να σταματήσουν οι εργασίες κατασκευής του “Νέου Αεροδρομίου Πάρου”, ξεκαθαρίζουμε τα εξής;

  1. Η απρόσκοπτη συνέχιση του έργου σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων είναι απολύτως διασφαλισμένη,
  2. Η ανανέωση των περιβαλλοντικών όρων (χωρίς την παραμικρή τροποποίηση) έγινε σύμφωνα με τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες,
  3. Αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα κάθε κατοίκου και επισκέπτη της Πάρου η προσφυγή σε οποιοδήποτε όργανο επιθυμεί.
              Παριανοί και Παριανές,

 Η Δημοτική Αρχή φρόντισε από την αρχή για την ολοκλήρωση των μελετών, τις απαλλοτριώσεις, τη χρηματοδότηση, τη δημοπράτηση και τέλος την έναρξη των εργασιών κατασκευής του Νέου Αεροδρομίου Πάρου.

 Κύριο μέλημά μας υπήρξε από την αρχή η ΠΙΣΤΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ - τίποτε να μην παρεκκλίνει ούτε κατά το ελάχιστο από την οδό της νομιμότητας - ώστε να μην αντιμετωπίσουμε αργότερα προβλήματα τύπου προσφυγών στο Συμβούλιο Επικρατείας.

 Εμείς συνεχίζουμε υπεύθυνα και αξιόπιστα, φροντίζοντας για την ομαλή εξέλιξη και την ολοκλήρωση των εργασιών κατασκευής του Νέου Αεροδρομίου Πάρου.

Το Νέο Αεροδρόμιο Πάρου, αποτελεί αδιαμφισβήτητα το μεγαλύτερο έργο υποδομής στην ιστορία του νησιού!!  Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να παίξει με το μέλλον των Παριανών και την ανάπτυξη της Πάρου!!

 
ΥΓ (με πολλαπλούς αποδέκτες):

Δεν ανεχόμαστε από όψιμους υπερασπιστές του έργου, υποδείξεις για το πως θα προασπίσουμε το συμφέρον της Πάρου με την συνέχιση των εργασιών κατασκευής του Νέου Αεροδρομίου. 

Σας υπενθυμίζουμε πως όταν Εμείς ανακοινώσαμε την έναρξη των εργασιών κατασκευής, Εσείς το αμφισβητούσατε. Τώρα όμως το έργο έχει ξεκινήσει, προχωράει με ταχύτατους ρυθμούς και να είστε σίγουροι ότι θα ολοκληρωθεί.                                                       

                                                                            O Δήμαρχος Πάρου

                                                                          Χρήστος Βλαχογιάννης

1 σχόλιο:

Άγγελος Πάτελης είπε...

Δεν αντέχει σε κριτική το περιεχόμενο της δήλωσης του κ. Βλαχογιάννη σχετικά με το νέο αεροδρόμιο.
Από το σημείο και κάτω που απευθύνεται στους Παριανούς και Παριανές, μόνο προβληματισμό και απορία μπορεί κανείς να εκφράσει γι' αυτά που διαβάζει.
Δεν ξέρω τι είναι προτιμότερο να πω: «δοξάστε τον» ή «μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι».
Πάντως το σύνολο των αποδεκτών πρέπει να γελάει ύστερα από αυτές τις δηλώσεις.