Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Εύσημα στο Μανώλη Γλέζο από το Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων "Μαντώ Μαυρογένους"

                                        ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Σύλλογος μας εκφράζει την ικανοποίηση του διότι το τελευταίο διάστημα υπήρξαν διαδοχικοί έλεγχοι από το ΣΔΟΕ για τις παράνομες βίλες
που λειτουργούν στο νησί μας.

Την ίδια στιγμή οι νόμιμες επιχειρήσεις μας οι οποίες σε συνθήκες κρίσης έχουν χαμηλή πληρότητα των δωματίων τους είναι υποχρεωμένες
να πληρώνουν αυξημένες εισφορές στα χαράτσια, στην ΔΕΗ, στην εφορεία κ.α.

Για την ιστορία οφείλουμε να αναφέρουμε ότι προεκλογικά τον Οκτώβριο του 2010 σε συνεργασία με τους υπόλοιπους συλλόγους τουριστικών
καταλυμάτων της Πάρου συναντηθήκαμε με όλους τους υποψήφιους Δημάρχους της Πάρου και τους θέσαμε το σχετικό θέμα με τις παράνομες βίλες.

Μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων που συναντήσαμε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πάρου ήταν και ο κ. Μανώλης Γλέζος.

Ο κ. Γλέζος είχε δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το θέμα με αποτέλεσμα όταν έγινε βουλευτής να αναδείξει το θέμα με συναντήσεις στα αρμόδια υπουργεία.


Ο κ. Γλέζος μάλιστα έχει επισκεφθεί και τον ειδικό γραμματέα του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ), Στυλιανό Στασινόπουλο, όπου έχει καταγγείλει ότι, με βάση στοιχεία τα οποία έχει καταθέσει στο δημοτικό συμβούλιο της Πάρου ως μέλος του, υπάρχουν 1.300 πολυτελείς επαύλεις με πισίνες ιδιοκτησίας Δυτικοευρωπαίων, οι οποίες ενοικιάζονται μέσω Διαδικτύου έναντι 750 ευρώ ημερησίως.

Ο Σύλλογος μας ευχαριστεί τον βουλευτή κ. Μανώλη Γλέζο για την πολύτιμη συνδρομή του στην ανάδειξη του θέματος και ζητάει από τις αρμόδιες αρχές να καταπολεμήσουν το παραπάνω φαινόμενο διότι έχει δημιουργήσει συνθήκες ασφυξίας στις νόμιμες επιχειρήσεις μας.

Παρακάτω παραθέτουμε δημοσιεύματα των τελευταίων δύο χρόνων στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.


Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος


Κώστας Ν. Μπιζάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: