Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Απαράδεκτη ενέργεια από παριανή ξεναγό

Το περασμένο καλοκαίρι ο Σύλλογος Φίλων του Παραδοσιακού Οικισμού της Παροικιάς πήρε την πρωτοβουλία και οργάνωσε απογευματινούς περιπάτους  στα αξιοθέατα της Παροικιάς. Η πρωτοβουλία αυτή είχε επιτυχία με εθελόντριες και εθελοντές, που προηγουμένως είχαν με πολλή προσοχή μελετήσει την ιστορία του τόπου μας.

Η πρωτοβουλία αυτή απέσπασε τα συγχαρητήρια από όσους συμμετείχαν στους περιπάτους αυτούς, που ήταν πολλοί, μεταξύ των οποίων και αλλοδαποί, αφού η ενημέρωση γίνονταν σε τρεις γλώσσες.
Επειδή η πρωτοβουλία  αυτή  είχε μεγάλη επιτυχία, ο σύλλογος απευθύνθηκε εγκαίρως στο Δήμο , από τον οποίο και ζήτησε να αναλάβει εκείνος τη συνέχεια.

Ο Δήμος ανταποκρίθηκε, καθυστερημένα λόγω της γνωστής γραφειοκρατίας που διέπει την τοπική αυτοδιοίκηση.  Αλλά ανταποκρίθηκε. Ειδοποίησε τη φοιτήτρια που είχε προσφερθεί εθελοντικά και πραγματοποιούσε τους περσινούς περιπάτους, ότι μπορεί να ξεκινήσει και φέτος  αυτό που έκανε με τόση επιτυχία το περασμένο καλοκαίρι.  Η φοιτήτρια ανταποκρίθηκε και οι περιηγήσεις ξεκίνησαν από την 1η Αυγούστου.

Και τότε άρχισε ο ηλεκτρονικός πόλεμος από γνωστή παριανή ξεναγό, που, όπως μας πληροφόρησαν, είναι και αντιπρόεδρος της τουριστικής επιτροπής του Δήμου και από ζευγάρι ξεναγών(;) με απαράδεκτες εκφράσεις και μάλιστα την ώρα της περιήγησης, που άφησαν άφωνους, όσους είχαν δηλώσει συμμετοχή στον περίπατο μέσα στην πόλη της Παροικιάς.

Η νεαρή αριστούχος παριανή φοιτήτρια, άπειρη σε επιθέσεις αυτού του είδους, αιφνιδιάστηκε, πικράθηκε και ήδη έχει ετοιμάσει την παραίτηση της από την δίμηνη σύμβαση, δηλώνοντας όμως ότι θα συνεχίσει τις περιηγήσεις χωρίς αμοιβή μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Το απαράδεκτο αυτό συμβάν δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο από την κοινωνία της Παροικιάς και ιδιαίτερα από τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον παραδοσιακό οικισμό της.


Πάροικος

Δεν υπάρχουν σχόλια: