Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις απαιτούν καλή προετοιμασία

Όταν εξαγγέλλονται κινητοποιήσεις και καλείται ο κόσμος να συμμετάσχει , χωρίς να υπάρχει καμιά απολύτως προετοιμασία, τότε είναι προδιαγεγραμμένη η αποτυχία τους.
Και αυτό συνέβη με τη χθεσινή κινητοποίηση στην πλατεία Μαντώς Μαυρογένους, στις 12 το μεσημέρι!
Αναρωτιέμαι, αν έδωσαν το αγωνιστικό τους παρόν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι και όλοι οι εργαζόμενοι στο Δήμο και στα νομικά του πρόσωπα.
Αναρωτιέμαι επίσης, αν έδωσαν το αγωνιστικό τους παρόν όλα τα οργανωμένα μέλη και οι φίλοι των δημοτικών παρατάξεων και των κομμάτων της αντιπολίτευσης.
Και βέβαια δεν αναρωτιέμαι για τη μη συμμετοχή του κόσμου, ο οποίος δεν πήρε είδηση ότι επρόκειτο να γίνει η χθεσινή συγκέντρωση.
Σε ώρα δουλειάς, σε περίοδο τουριστικής αιχμής, με τον κόσμο να αγωνιά, αν θα μπορέσει να βγάλει το χειμώνα, χωρίς την ελάχιστη προετοιμασία, τι άλλο θα μπορούσε κανείς να περιμένει;
Δεν έφτανε η ομόφωνη απόφαση του δημοτικού Συμβουλίου που καταδίκασε το πολυνομοσχέδιο και η έκδοση του ψηφίσματος;
Ποιος πρότεινε την πραγματοποίηση αυτής της συγκέντρωσης, που το μόνο αποτέλεσμα που είχε ήταν να εκτεθεί ο Δήμος, αφού στο κάλεσμά του ανταποκρίθηκαν ελάχιστοι;
Αλήθεια από το Δήμο βγήκε ανακοίνωση για τη συγκέντρωση ή το κάλεσμα έγινε μόνο από τις δημοτικές παρατάξεις (και όχι όλες), τα συνδικαλιστικά όργανα των εργαζομένων και την Ένωση Γονέων;
Τελικά ποιος ήταν ο κερδισμένος και ποιος ο χαμένος από αυτή την κινητοποίηση;
Επειδή σε σύντομο χρονικό διάστημα μεγάλο τμήμα  του ελληνικού λαού, το μεγαλύτερο, θα κληθεί να δώσει αγώνα για την επιβίωσή του και να ανατρέψει αυτήν την εγκληματική πολιτική που καταστρέφει καθημερινά χιλιάδες οικογένειες, ας μη σπαταλάμε αλόγιστα την αξιοπιστία των φορέων και μάλιστα του μεγαλύτερου φορέα του νησιού που είναι ο Δήμος μας.
Πάροικος
Υ.Γ. το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου πότε στάλθηκε στην ΚΕΔΕ και πότε θα γνωστοποιηθεί στα τοπικά ΜΜΕ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: