Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Διάλογος με γραφειοκράτη

Επειδή περί παιδιάτρου ουδείς λόγος το τελευταίο διάστημα και μάλιστα αρκετές μέρες από την αποστολή σχετικού εγγράφου του Συντονιστικού για την Υγεία προς το νέο υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη, φίλος του blog με ενημέρωσε, ότι “τα κατάφερε” και μίλησε τηλεφωνικά με υπάλληλο του υπουργείου Υγείας, αρμόδια με το αντικείμενο των προκηρύξεων για κάλυψη θέσεων ιατρικού προσωπικού σε μονάδες του ΕΣΥ.
Η απάντηση που πήρε είναι ότι έχει γίνει προκήρυξη, αλλά δεν έχει χρόνο, λόγω φόρτου εργασίας, να τον ενημερώσει κατά πόσον υπήρξε ενδιαφέρον για την κάλυψη της κενής θέσης του παιδιάτρου στο Κέντρο Υγείας της Πάρου.
Σε σχετική ερώτηση για το πότε θα μπορούσε να τον ενημερώσει, έλαβε την απάντηση, ότι αυτό θα το γνωρίζει περίπου στις 10 Αυγούστου, γι΄αυτό και να πάρει τότε τηλέφωνο.
Σε άλλη ερώτηση κατά πόσον η συγκεκριμένη υπάλληλος θα βρίσκεται τότε σε άδεια , η απάντηση που πήρε ήταν, ότι η υπηρεσία λειτουργεί και χωρίς αυτήν.
Αυτά για να γνωρίζουμε πως λειτουργεί το υπουργείο και επί υπουργίας Γεωργιάδη, ο οποίος εμφανίζεται  με δυναμισμό και προκλητικό μνημονιακό λόγο πολύ συχνά στα κανάλια, ασφαλώς σε βάρος της ουσιαστικής δουλειάς του, που είναι η οργάνωση του υπουργείου που έχει την ευθύνη.
Δεν βελτίωσε ούτε καν το επικοινωνιακό προφίλ των υπαλλήλων του, που είναι εντεταλμένοι να ενημερώνουν τους πολίτες.
Κατά τα άλλα φαίνεται ότι θα υπάρξει το προσεχές Φθινόπωρο και νέα κινητοποίηση για να έλθει στην Πάρο παιδίατρος με διαδήλωση που αυτή την φορά θα συμμετέχει και ο παιδικός πληθυσμός της Πάρου και της Αντιπάρου, που αξίζει να θυμίσουμε ότι ξεπερνάει τα 2500 παιδιά.
Πάροικος

Δεν υπάρχουν σχόλια: