Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου ζητά η "Λαϊκή Συσπείρωση"

Πάρος 11/7/2013

                                                                                  Κοινοποίηση:        - Γρ. Πρωτολάτη ΠΑΡΟΣ-ΑΞΙΑ
                                                                                                   -Σ. Καστρουνή Κ.Ε.Π
                                                                           -Μ.Μ.Ε.
Κύριε Δήμαρχε, Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου,
H κυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ με αποφάσεις και διαδικασίες εξπρές, μέσα από το πολυνομοσχέδιο που κατέθεσε στη Βουλή, κλιμακώνει την επίθεση στους εργαζόμενους, στο εισόδημα τους, τα εναπομείναντα δικαιώματα τους, τις εργασιακές σχέσεις, την Παιδεία, την Υγεία και την Πρόνοια.
Το Δήμο μας και το λαό της Πάρου και της Αντιπάρου δεν τους αφορούν μόνο οι σχεδιαζόμενες απολύσεις προσωπικού των Δήμων αλλά και οι σχεδιασμοί που θα αφήσουν μαθητές δίχως τεχνικο-επαγγελματική εκπαίδευση καθώς με το πολυνομοσχέδιο απολύονται οι καθηγητές τους, όπως επίσης η παραπέρα υποβάθμιση των παροχών της Δημόσιας Υγείας με αποκορύφωμα το κλείσιμο τριών νοσοκομείων της Αθήνας.
Θεωρούμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας πρέπει άμεσα να εκφράσει τη στήριξη του στον αγώνα που δίνουν συνολικά οι εργαζόμενοι και για το λόγο αυτό ζητάμε την έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα την έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης το οποίο έχει ως εξής:
ΨΗΦΙΣΜΑ

Όχι στο πολυνομοσχέδιο που επιχειρεί να δώσει ολοκληρωτικό χτύπημα σε εργασιακά δικαιώματα και κατακτήσεις

Εκφράζουμε την κατηγορηματική μας αντίθεση στις σχεδιαζόμενες απολύσεις - διαθεσιμότητες στο Δημόσιο και τους ΟΤΑ. Οι απολύσεις αυτές θα υποβαθμίσουν ακόμα περισσότερο και αυτές τις ανεπαρκείς κοινωνικές δομές που συνδέονται με την ικανοποίηση λαϊκών αναγκών, θα ανοίξουν παραπέρα το δρόμο της ιδιωτικοποίησης επιφέροντας νέα πλήγματα στη λαϊκή οικογένεια.
Καλούμε την Κυβέρνηση να μην προχωρήσει σε απολύσεις - διαθεσιμότητες, ανεξάρτητα από υπηρεσία ή εργασιακή σύμβαση. Αντίθετα, είναι αναγκαίο να γίνουν προσλήψεις σε κρίσιμες για την εξυπηρέτηση του λαού υπηρεσίες, με πλήρη μόνιμη και σταθερή εργασία για τους εργαζόμενους. Εκφράζει την αλληλεγγύη του στον αγώνα των εργαζομένων για να μην απολυθεί κανένας, για να μη διαλυθεί καμία δομή στους δήμους.
Ζητάμε την απόσυρση του Νομοσχεδίου ΤΩΡΑ

Για την Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου
Κώστας Ροκονίδας
Δημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: