Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Οι προτάσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης στις 23 Ιουλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις 23 Ιουλίου μεταξύ άλλων ο δημοτικός σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης»Κ. Ροκονίδας:
·         Έθεσε προ ημερήσιας διάταξης την διαμαρτυρία κατοίκων της Παροικίας σχετικά με το έργο ασφαλτόστρωσης που εκτελέστηκε από την Περιφέρεια στο δρόμο Παροικίας – Λευκών. Συγκεκριμένα η επίστρωση νέας ασφάλτου πάνω στην παλιά «εξαφάνισε» το υπάρχον υποτυπώδες πεζοδρόμιο με κίνδυνο πλημμύρας κατοικιών και καταστημάτων με την πρώτη νεροποντή. Ταυτόχρονα έθεσε προ των ευθυνών της τη Δημοτική Αρχή, η οποία με βαρύγδουπες ανακοινώσεις ανήγγειλε την εξασφάλιση χρηματοδότησης για το συγκεκριμένο έργο αλλά για την κακή εκτέλεση «ποιεί την νήσσαν» και ζήτησε από τον Δήμαρχο να διεκδικήσει  ο Δήμος την αποκατάσταση της κακοτεχνίας άμεσα.
·         Έθεσε το θέμα απομάκρυνσης της μπάρας στην έξοδο της πλατείας της Μ. Μαυρογένους, που αποτελούσε πάγιο αίτημα των επαγγελματιών του παραδοσιακού οικισμού αφού εμποδίζει την είσοδο σε αυτόν, με ταυτόχρονη παρουσία εποχικού υπαλλήλου του Λιμενικού Ταμείου για να εμποδίζεται η παράνομη είσοδος τροχοφόρων. Η πρόταση έγινε δεκτή από την Δημοτική Αρχή.
·         Στο αίτημα των επαγγελματιών της ΔΚΝάουσας για παράταση χρήσης μουσικών οργάνων πέραν της 3.00 πρωινής, έθεσε τα ζητήματα του υπάρχοντος θεσμικού πλαισίου που δεν δίνει στο Δημοτικό Συμβούλιο τη δυνατότητα αυτή. Ταυτόχρονα πρότεινε στο Δημοτικό Συμβούλιο:
α) άμεσα να διερευνηθεί η δυνατότητα ύπαρξης κανονιστικής ρυθμιστικής απόφασης για το νησί πέρα της ισχύουσας αστυνομικής διάταξης και
β) η πρόθεση του ΔΣ να γνωστοποιηθεί σε όλους τους εμπλεκόμενους.
 Οι προτάσεις αυτές έγιναν ομόφωνα δεκτές από το ΔΣ μαζί με την πρόταση του Δημάρχου να ζητηθεί η κατάργηση της αναχρονιστικής Αστ. Διάταξης που ρυθμίζει τα θέματα αυτά.

Αυτά για την αποκατάσταση της «τραυματισμένης» αλήθειας τις τελευταίες ημέρες με αδιάψευστο μάρτυρα τα πρόχειρα και ηχογραφημένα πρακτικά του Δημ. Συμβουλίου.
Οι καιροί βέβαια είναι «πονηροί» και οι «μεροκαματιάρηδες» της
διαστρέβλωσης παίρνουν θέση μάχης.
Αλλά δυστυχώς για αυτούς ο τόπος μας είναι μικρός και γνωριζόμαστε όλοι.


Πάρος 29-7-13

Δεν υπάρχουν σχόλια: