Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Κουβέλης: Ας αναλάβει την ευθύνη όποιος επιλέγει να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές

«Όποιος επιλέγει να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές, αυτός έχει την ευθύνη. Ας αναλάβουν, λοιπόν, την ευθύνη τους» δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης μετά την συνάντησή του με τον πρόεδρο και τη διευθύντρια της EBU.

Αμέσως μετά τη συνάντηση o Φ. Κουβέλης ανέφερε ότι εξέφρασε στα στελέχη της EBU τη βούληση της ΔΗΜΑΡ να επαναλειτουργήσει κανονικά η ΕΡΤ και να προωθηθούν οι αναγκαίες αναδιαρθρώσεις.


«Είναι άλλο πράγμα οι αναγκαίες αναδιαρθρώσεις και ο εκσυγχρονισμός όσο και ο εξορθολογισμός της λειτουργίας της ΕΡΤ και τελείως διαφορετικό ζήτημα το μαύρο στην εικόνα»
σημείωσε ο κ. Κουβέλης.

«Εμείς επιμένουμε ότι πρέπει να επαναλειτουργήσει η ραδιοτηλεόραση και βεβαίως να προωθηθούν όλες εκείνες οι ρυθμίσεις που πράγματι αναδιαρθρώνουν την ΕΡΤ, προκειμένου να υπηρετηθεί η αποτελεσματικότητα, η πολυφωνία, η απομάκρυνση του κομματισμού από τη δημόσια ραδιοτηλεόραση. Για μας είναι υπόθεση δημοκρατίας και ως ζήτημα δημοκρατίας το αντιμετωπίζουμε» είπε.

Και κατέληξε: «Όποιος επιλέγει να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές, αυτός έχει την ευθύνη. Ας αναλάβουν, λοιπόν, την ευθύνη τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: