Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Η ΚΔΕΠΑΠ για τον 3ο ποδηλατικό γύρο της Πάρου

                                                                                    Πάρος  11/06/2013



                                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γέμισε η Πάρος ποδήλατα, χαρά, γελαστά πρόσωπα και ορθοπεταλιές με την διεξαγωγή του 3ου και πιο πετυχημένου ποδηλατικού Γύρου Πάρου που έγινε το Σάββατο 8 Ιουνίου με συμμετοχή 140 και πλέον ποδηλατών, αρκετοί από τους οποίους εκτός Πάρου.
Πριν την εκκίνηση του αγώνα προηγήθηκε ευχάριστη ποδηλατική βόλτα στην Παροικία απόστασης 3 χλμ. με συμμετοχή περισσότερων από 50 φίλων του ποδηλάτου.
Ο αγώνας συνολικής απόστασης 61 χλμ. ξεκίνησε από την πλατεία Μαντώ Μαυρογένους ενώ οι ποδηλάτες πέρασαν από όλες τις Τοπικές Κοινότητες χαρίζοντας ζωντάνια και ενέργεια στους κατοίκους.
Η εκδήλωση καλύφθηκε από συνεργείο της εκπομπής «Ποδηλατοδράσεις» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ.
Ευχαριστούμε θερμά τους μεγάλους χορηγούς  του αγώνα OTE - COSMOTE για την στήριξή τους, το Ι.Π. Εκατονταπυλιανής, την BLUE STAR FERRIES, την εταιρεία security service A&G, τις εταιρείες Αλιπράντης catering, Αρτοποιία Ραγκούση, ΠΑΡΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΣ Α.Ε. Αλιπράντης Συμμετοχών, τον κ. Βασίλη Κουταλίδη, τα ξενοδοχεία Αργοναύτης και Saint Andrea καθώς και το εστιατόριο Κοράλι  για την προσφορά τους.
Ευχαριστούμε ακόμη την Ελληνική Αστυνομία, το Λιμεναρχείο Πάρου και το Παράρτημα Πάρου της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, που πάντα πρόθυμα στέκονται δίπλα μας και φροντίζουν με τον καλύτερο τρόπο για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή των αθλητικών εκδηλώσεων του Δήμου μας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πολλά συγχαρητήρια στους 100 και πλέον εθελοντές μέλη αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων του νησιού μας για την καταπληκτική  δουλειά που έκαναν στους 7 σταθμούς ανεφοδιασμού της διαδρομής και όπου αλλού χρειάστηκε.
Οι σύλλογοι που βοήθησαν είναι ο Α.Ο.Πάρου, ο Π.Σ. Αλυκής – Αγκαιριάς, ο ΜΕΑΣ Ατλαντίς, ο Μαρπησσαικός, ο Αστ. Μαρμάρων, ο ΥΡΙΑ Λευκών, ο ΜΕΑΣ Κώστου, ο ΑΜΕΣ Νηρέας και ο Σύλλογος Γυναικών Πάρου ΑΡΗΙΣ.
Τέλος ευχαριστούμε όλους τους Προέδρους των Τοπικών  Κοινοτήτων που βοήθησαν στην εξυπηρέτηση της διοργάνωσης κατά την διέλευση των αθλητών από την περιοχή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: