Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Ήθελαν να κάψουν ζωντανούς δύο μετανάστες

 
Με σφυριά στα χέρια έφτασαν σε μικρή μονοκατοικία τέσσερις νεαροί, μεταξύ των οποίων και ένας ανήλικος, με στόχο να εισβάλουν στο σπίτι και να κάψουν ζωντανούς δύο Πακιστανούς.
Η άγρια ρατσιστική επίθεση έγινε στα Σπάτα, στην οδό Μυκηναϊκών Τάφων, σε μονοκατοικία που είχαν νοικιάσει οι δύο αλλοδαποί, οι οποίοι εργάζονται στα κτήματα της περιοχής.
Οι τέσσερις νεαροί Eλληνες (ο ένας 16,5 ετών και οι υπόλοιποι από 19 έως και 21 ετών) με το που έφτασαν στον «στόχο» άρχισαν, χρησιμοποιώντας τα σφυριά, να σπάνε τα τζάμια των παραθύρων και την πόρτα εισόδου, ενώ ο ένας από τους δράστες της ρατσιστικής επίθεσης προσπάθησε με βενζίνη να βάλει φωτιά σε μηχανάκι που ήταν στην αυλή.
Η απόπειρα εμπρησμού της μηχανής ευτυχώς απέτυχε, ενώ από τις φωνές και τις εκκλήσεις των δύο Πακιστανών για βοήθεια, οι τέσσερις δράστες έσπευσαν να εξαφανιστούν με αυτοκίνητο, το οποίο ανήκει στον μεγαλύτερο σε ηλικία δράστη. Ομως τα δυο θύματα τις ρατσιστικής επίθεσης κατάφεραν να συγκρατήσουν τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος, με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα οι νεαροί να συλληφθούν από αστυνομικούς και να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: