Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Νέα περιπέτεια για τον Ανδρέα Μπάρκουλη

 
Κραυγή αγωνίας από τη γυναίκα του Μαρία:«Κινδυνεύουμε με έξωση,χρωστάμε ακόμη και τα φάρμακα που παίρνει». Ο άλλοτε γόης του σινεμά κοιτάζει τον εντεκάχρονο γιο του Νίκο και δακρύζει .Είναι καθηλωμένος στο αναπηρικό καροτσάκι νιώθει ανήμπορος να αντιμετωπίσει όλα τα προβλήματα που έχουν προκύψει στην οικογένειά του τους τελευταίους μήνες.
Η ζωή του δημοφιλούς πρωταγωνιστή της χρυσής εποχής του ελληνικού σινεμά παίρνει νέα δραματική τροπή! Ο γνωστός ηθοποιός δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο τα γνωστά, σοβαρά προβλήματα υγείας, αλλά και το ενδεχόμενο της έξωσης από το σπίτι του λόγω οικονομικών προβλημάτων που μοιάζουν με θηλιά στον λαιμό του.

Η σύζυγός του Μαρία που στέκεται πάντα στο πλευρό του μίλησε για τις δύσκολες ώρες που περνούν: “Μας έχουν πνίξει τα χρέη! Η κατηφόρα μας ξεκίνησε το καλοκαίρι με τη δύσκολη εγχείρηση που έπρεπε να κάνω γιατί διέτρεχα μεγάλο κίνδυνο. Για να τα βγάλουμε πέρα δανειστήκαμε χρήματα και όλο αυτό μας έβγαλε εκτός προϋπολογισμού, με αποτέλεσμα να χρωστάμε ενοίκια. Χρωστάμε ακόμη και στο φαρμακείο που μας προμηθεύει τα φάρμακα του Ανδρέα, τα οποία είναι πάρα πολλά και πανάκριβα”.
Η μόνη λύση για την απελπιστική θέση στην οποία βρίσκεται ο θρύλος του ελληνικού σινεμά είναι η διαμονή του στο «Σπίτι του ηθοποιού» που θα ανοίξει τις πόρτες του τα Χριστούγεννα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: