Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Κωνσταντοπούλου: Γνώριζε και ο Παπανδρέου για τη λίστα Λαγκάρντ!

 
Σε αποκάλυψη που θα ταράξει τα ύδατα προχώρησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου στον Real FM και στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ.

Η κ. Κωνσταντοπούλου, η οποία συμμετέχει στην Επιτροπή θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, αποκάλυψε ότι ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ήταν ενήμερος για την λίστα Λαγκάρντ!

Σύμφωνα με την ίδια, στη χθεσινή του κατάθεση στην επιτροπή, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου αποκάλυψε ότι ο πρώην πρωθυπουργός όχι μόνο γνώριζε για τη λίστα αλλά είχε και ενεργό ρόλο στη διαχείρισή της.

Συγκεκριμένα, σημείωσε πως ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου είχαν συνάντηση τον Ιανουάριο του 2011 με τον διευθυντή της HSBC στην Ελβετία!

Ωστόσο, όπως υποστήριξε η κα Κωνσταντοπούλου, ο πρώην υπουργός Οικονομικών δεν θέλησε να αποκαλύψει το περιεχόμενο των συνομιλιών σε αυτή τη συνάντηση.

Παράλληλα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι το θέμα πρέπει να έρθει στη Βουλή και να ασκηθούν ποινικές διώξεις στους πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου και Ευάγγελο Βενιζέλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: