Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Α. Λοβέρδος: «Χρειάζεται ένα ευρωπαϊκό κόμμα που δεν υπάρχει τώρα»

 
Το κόμμα που θα ηγηθεί της πορείας προς τη σωτηρία της χώρας σήμερα δεν υπάρχει, τόνισε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Ανδρέας Λοβέρδος, κατά την παρουσίαση του βιβλίου του.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Κάνω λόγο για την ανάγκη ενός ευρωπαϊκού, ριζοσπαστικού, μεταρρυθμιστικού, σοσιαλδημοκρατικού κόμματος, που θα ηγηθεί της πορείας. Τέτοιο κόμμα δεν υπάρχει. Δεν θα κάνω σήμερα λόγο για τον τρόπο της συγκρότησής του, αν θα οδηγηθούμε δηλαδή στη δημιουργία νέου κόμματος, ή αν μπορεί να μετασχηματιστεί κάποιο από τα υπάρχοντα κόμματα, ή αν θα συγκροτηθεί ένα κόμμα τύπου "Ελιάς", ή αν μπορούν να ενωθούν υπάρχοντα κόμματα, όλα αυτά επαναλαμβάνω πρέπει να τρέξουν μετά την ολοκλήρωση των θεμάτων που αντιμετωπίζει τώρα η χώρα».

Το «παρών» στην παρουσίαση του βιβλίου του κ. Λοβέρδου δίνουν, μεταξύ άλλων, οι κ.κ. Σκανδαλίδης, Μόσιαλος, Κουκουλόπουλος, Κουτρουμάνης, Αλευράς, Οικονόμου, Καρύδης, Π. Καψής, Πρωτόπαπας, Μίχας, Μερεντίτη, Χριστοφιλοπούλου, Νίκος Ανδρουλάκης, Μπόλαρης, Π. Κρητικός, Αηδόνης, ο ανεξάρτητος βουλευτής Ν. Νικολόπουλος και ο βουλευτής ΝΔ Β. Κικίλιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: