Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Τσίπρας για λίστα Λαγκάρντ: Όλα αυτά τα χρόνια κυβερνούσε μια μαφία

 
Τούτες τις μέρες σπάει η ομερτά, σπάει ο νόμος της σιωπής και βγαίνουν στη δημοσιότητα οι λίστες της οικονομικής, επιχειρηματικής και μιντιακής ολιγαρχίας που προστατεύεται από τους χρεοκοπημένους πολιτικούς προκειμένου να μην πληρώσουν φόρους όταν ο ελληνικός λαός έχει γονατίσει, δήλωσε για την λίστα Λαγκάρντ ο Αλέξης Τσίπρας.

Από το Παρίσι όπου βρίσκεται, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι όλα αυτά τα χρόνια κυβερνούσε μια μαφία, που οδήγησε τη χώρα στην κρίση. «Είναι η μαφία της οικονομικής, επιχειρηματικής και μιντιακής ολιγαρχίας που συνεργάζεται με το χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα», συμπλήρωσε.

«Τώρα καταλαβαίνουμε, που δημοσιεύονται μέρος των ονομάτων αυτών που έχουν βγάλει χρήματα στην Ελβετία και προστατεύονται από τους Έλληνες πολιτικούς που κυβερνάνε», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και κατέληξε: «τώρα καταλαβαίνουμε γιατί μέσα μαζικής ενημέρωσης των οποίων οι ιδιοκτήτες βρίσκονται σε αυτές τις λίστες, μεγάλες επιχειρήσεις, έκαναν το παν για να μην αλλάξει πολιτική ηγεσία και διακυβέρνηση στην Ελλάδα, γιατί κάνουν το παν για να επιβάλλουν το μνημόνιο, αυτή την πολιτική που καταστρέφει τη χώρα, ως μονόδρομο που όλοι πρέπει να ακολουθήσουμε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: