Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΚΔΕΠΑΠ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ….ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΤΥΡΒΑΖΕΙ…


                                         

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ      
Πάρος 21 Σεπτεμβρίου 2012

Σε μια εποχή εξαιρετικά κρίσιμη  για τη Χώρα, όπου η πολιτική «του μαύρου – άσπρου»  έχει περάσει ανεπιστρεπτεί,  η προσπάθεια του κ. Βλαχογιάννη να εμφανίσει την ΚΔΕΠΑΠ ως υγιή επιχείρηση  «πέφτει στο κενό» .

Ό,τι και να λέει, ό,τι και να κάνει, τα νούμερα στον πίνακα αποτελεσμάτων Χρήσεως του Ισολογισμού της ΚΔΕΠΑΠ για το έτος 2011, όπως αυτός υπογράφηκε από τον Ορκωτό Λογιστή, μιλούν από μόνα τους. Απλά και ξεκάθαρα  δηλώνουν ότι η ΚΔΕΠΑΠ το 2010 είχε πλεόνασμα 465.894,49 ΕΥΡΩ, ενώ το 2011 είχε έλλειμμα  (άκουσον , άκουσον…) 506.529,94 ΕΥΡΩ. Και δυστυχώς γι αυτούς, αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα δεν μπορεί να αλλάξει. 

Αντί να κοκκινίζουν και να ζητήσουν συγνώμη από τον παριανό λαό γι’ αυτή την αλόγιστη πολιτική- που θα κληθούν στο τέλος να την πληρώσουν οι παριανοί φορολογούμενοι- έχουν το απύθμενο θράσος, να μας παραδίδουν και μαθήματα αντιπολιτευτικής πολιτικής.

Ας αφήσουν   τα μαθήματα  κατά μέρος  και ας  εξηγήσουν  στον παριανό λαό , γιατί ο προϋπολογισμός της ΚΔΕΠΑΠ του έτους 2011 έπεσε έξω στις προβλέψεις του. 

Ας εξηγήσουν, γιατί εξήντλησαν το αποθεματικό της δημοτικής επιχείρησης  που δημιουργήθηκε τα προηγούμενα χρόνια .

Ας εξηγήσουν, στον παριανό λαό, γιατί μέσα σε μια χρονιά δημιουργήθηκε τόσο μεγάλο έλλειμμα! ‘Η μήπως το έλλειμμα της  ΚΔΕΠΑΠ, ως Δημοτικής Επιχείρησης, δεν αποτελεί και έλλειμμα του Δήμου;

Επιτέλους, ας σταματήσουν τις κατηγορίες εναντίον μας, γιατί πραγματικά, ούτε ωφελούν, ούτε προάγουν τον πολιτισμό και  ας  δουν ρεαλιστικά το  οικονομικό πρόβλημα της ΚΔΕΠΑΠ  και ας δώσουν    λύση.

Εμείς πάντως,  ξεκαθαρίζουμε  απόλυτα στον παριανό λαό ότι:

α) Ο πολιτισμός  για μας, αποτελεί σε συνδυασμό με τον τουρισμό και την ντόπια παραγωγή μας ,την αιχμή του δόρατος για την ανάπτυξη  και την ευημερία του νησιού μας .

β) Δεν έχουμε τίποτε με τους εργαζόμενους όχι μόνο της ΚΔΕΠΑΠ, αλλά και του Δήμου μας, αναγνωρίζοντας  τα δικαιώματά τους, αλλά και τις υποχρεώσεις τους.

γ) Η διαχείριση του δημοσίου χρήματος ιδιαίτερα αυτήν την κρίσιμη περίοδο για την Χώρα, πρέπει να γίνεται με διαφάνεια , με φειδώ και  με σεβασμό στις ανάγκες των πολιτών, ούτως ώστε όχι μόνο να μην επιβαρύνονται  αυτοί περισσότερο ,αλλά  τα χρήματά τους να πιάνουν τόπο..

Εμείς,  ως υπεύθυνη αντιπολίτευση διαβεβαιώνουμε  τον παριανό λαό, ότι θα συνεχίσουμε να ασκούμε  κριτική, να παρεμβαίνουμε και να καταδεικνύουμε  τέτοιου είδους αλόγιστες σπατάλες και πολιτικές πρακτικές της Δημοτικής Αρχής, που εξυπηρετούν μεν «τα συμφέροντα  ολίγων» αλλά λειτουργούν σε βάρος της μεγάλης  πλειοψηφίας του παριανού λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: