Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Πνίγηκε στη θάλασσα ο πεθερός του Στέλιου Γιαννακόπουλου

Βυθισμένη στο πένθος είναι η οικογένεια του γνωστού ποδοσφαιριστή Στέλιου Γιαννακόπουλου, μετά τον πρόσφατο θάνατο του πεθερού του, ο οποίος πνίγηκε στη θάλασσα.
Σύμφωνα με την Espresso, o 70χρονος Δημήτρης Χριστίδης, πατέρας της συζύγου του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, παραθέριζε στα Νέα Στύρα Ευβοίας και είχε πάει στην παραλία να κάνει μπάνιο με τη γυναίκα του.
Tο ζευγάρι κολύμπησε αρκετή ώρα, μέχρι που η σύζυγος βγήκε για λίγο στην ακτή, ενώ ο Δημήτρης Χριστίδης συνέχισε να κολυμπάει.
Όταν για αρκετή ώρα δεν έβγαινε έξω, η γυναίκα του επέστρεψε στη θάλασσα αλλά δεν κατάφερε να τον εντοπίσει και κάλεσε για βοήθεια.
Οι υπόλοιποι λουόμενοι έσπευσαν να βοηθήσουν ενώ ειδοποιήθηκαν αμέσως το Λιμεναρχείο Ραφήνας, κλιμάκιο βατραχανθρώπων της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, ναυαγοσωστικά σκάφη, ιδιωτικά σκάφη και ένα ελικόπτερο.
Δύο 24ωρα μετά, βρέθηκε νεκρόςο 70χρονοςπάνω σε βράχια, δύο μίλια μακριά από το σημείο όπου είχε χαθεί. Το πτώμα του μεταφέρθηκε στην Αθήνα, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: