Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

«Κύριε Πρωθυπουργέ, σώσε με παιδάκι μου!...»

Ο σεισμός του 2008, της άφησε ένα σπίτι ερείπιο και ετοιμόρροπο αλλά και το κράτος Πρόνοιας, την αφήνει μέχρι σήμερα στο έλεος να περιμένει τα χρήματα για την επισκευή των σοβαρών ζημιών που παρουσιάζει η οικία της. Το τελευταίο διάστημα η κ. Ελένη, μια ηλικιωμένη γυναίκα από το Σκουροχώρι Ηλείας, της οποίας το σπίτι καταστράφηκε από το σεισμό του Ιουνίου του 2008, ζει κάτω από άθλιες συνθήκες και μόνη.


Η 101 ετών γυναίκα, παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει αλλά και τις αντίξοες συνθήκες, με τον φόβο της ολοκληρωτικής κατάρρευσης της οικίας της, κάνει έκκληση στον ίδιο τον Πρωθυπουργό της χώρας, να την σώσει από το μαρτύριο που περνά. «Κύριε Πρωθυπουργέ σώσε με παιδάκι μου» είναι τα λόγια της κ. Ελένης.


Έχει εγκριθεί η ανακατασκευή αλλά...

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, ο γιος της κ. Ελένης, επισκέφθηκε το ΤΑΣ όπου και έλαβε την ενημέρωση πως η έγκριση για την κατασκευή νέας οικίας έχει γίνει μεν αλλά οι άδειες δεν υπογράφονται καθώς δεν υπάρχουν χρήματα. Τρία κλιμάκια μηχανικών που έχουν επισκεφθεί το σπίτι της ανήμπορης ηλικιωμένης έχουν κρίνει ακατάλληλο το σπίτι, όμως, μέχρι σήμερα, η άτυχη γυναίκα συνεχίζει να ζει στο ερείπιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: