Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Αναστέλλει προσωρινά την έκδοσή του το περιοδικό «Διαβάζω»

Αναστέλλει προσωρινά, μέχρι το τέλος της χρονιάς, τη λειτουργία του το περιοδικό «Διαβάζω» μετά από απόφαση του βασικού μετόχου του, Βασίλη Καρακουλάκη.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι αναζητείται χρόνος για να επέλθουν οι αναγκαίες αλλαγές και να ανανεωθεί το έντυπο αλλά και η ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Θέλοντας να εξασφαλίσουμε μια ακόμα πιο δυναμική, αλλά και βιώσιμη πορεία στο χώρο των ελληνικών γραμμάτων, αποφασίσαμε να βρεθούμε ξανά κοντά σας το Δεκέμβριο. Από σεβασμό στην 36άχρονη ιστορική πορεία του "Διαβάζω" και λαμβάνοντας υπ'όψιν τις προκλήσεις των καιρών, θελήσαμε να κάνουμε το χρόνο σύμμαχό μας και να επανέλθουμε με μια ανανεωμένη πρόταση για το έντυπο, τον ιστότοπό μας diavazo.gr που με τόση αγάπη κι ενδιαφέρον αγκαλιάσατε και πολλή ενέργεια για την προετοιμασία των 17ων Λογοτεχνικών μας Βραβείων».

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο μήνα και την επομένη των βραβείων του περιοδικού που έγιναν με επιτυχία στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής παραιτήθηκε ο διευθυντής του περιοδικού Γιάννης Μπασκόζος διαφωνώντας με την εκδοτική πολιτική του Δ.Σ. της Α.Ε. του περιοδικού. Μαζί του αποχώρησαν οι βασικότεροι αρθρογράφοι του περιοδικού.

Η αναστολή λειτουργίας του περιοδικού «Διαβάζω» έρχεται ως ένας ακόμα κρίκος που πλήττει τα περιοδικά του βιβλίου. Το περιοδικό «Η Λέξη» έχει πάνω από ένα χρόνο να εκδοθεί, ενώ νωρίτερα είχαν κλείσει τα περιοδικά Index και Book press.

Δεν υπάρχουν σχόλια: