Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Ειρήνη Αγαθοπούλου: Η μικρότερη βουλευτής του κοινοβουλίου!

Ειρήνη Αγαθοπούλου: Η μικρότερη βουλευτής του κοινοβουλίου!
Σε ηλικία 27 ετών, η Ειρήνη Αγαθοπούλου είναι η μικρότερη βουλευτής στο ελληνικό κοινοβούλιο!

Η νεαρή, γεννήθηκε το 1985, και είναι η πρώτη βουλευτής της Αριστεράς που εξελέγη με το ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Κιλκίς.

Προέρχεται από οικογένεια που έχει μεγάλη αγάπη για τις φυσικές-φυτικές θεραπευτικές μεθόδους, διόλου τυχαίο λοιπόν που στην πορεία, επέλεξε να σπουδάσει φαρμακευτική, μιας και ο μπαμπάς της είναι φαρμακοποιός, ενώ η μητέρα της είναι βιολόγος.

Αφού αποφοίτησε το 2009, από την Φαρμακευτική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στη συνέχεια βρέθηκε στην Ιταλία (από το 2009 έως το 2011), όπου και δούλεψε για 3 μήνες σε έναν έμπειρο Erborista, ασχολούμενη με την δημιουργία φυτικών βαμμάτων, και φυσικών προϊόντως όλων των γαληνικών μορφών.

Από τον Φεβρουάριο του 2010, ξεκίνησε και το μεταπτυχιακό της στο πανεπιστήμιο της Πίζας, με αντικείμενο τα φαρμακευτικά και αρωματικά φυτά.

Και δεν σταματάνε εδώ οι σπουδές της. Το 2011-2012, παρακολούθησε στη Θεσσαλονίκη τα μαθήματα της Ελληνικής Εταιρίας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής.

Ωστόσο, η μεγάλη της αγάπη εκτός από την φαρμακευτική, ήταν και η ενασχόληση με τα κοινά.

Μάλιστα από το 2004 είχε ενεργό ρόλο στις καταλήψεις.

Πλέον, έχει εκλεγεί βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, και από τη θέση αυτή, ευχαριστεί όσους την ψήφισαν λέγοντας πως «το έργο μας από εδώ και πέρα είναι πολύ δύσκολο και οι ευθύνες μας πολύ μεγάλες, λόγω της κρισιμότητας της περίστασης. Είμαστε πρόθυμοι να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και να δουλέψουμε πολύ σκληρά ώστε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Πριν ένα μήνα μάλιστα, μετά τις πρώτες εκλογές του Μαϊου, έδωσε και την πρώτη της συνέντευξη στο Kilkis-Press, όπου ανέλυσε τι; Προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε στο δίλημμα ευρώ ή δραχμή και ιεράρχησε τα προβλήματα του νομού του Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: