Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ για το Ιρλανδικό όχι

Στο Δουβλίνο βρέθηκε, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δέσποινα Χαραλαμπίδου προκειμένου να εκφράσει την αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνική και πολιτική πλατφόρμα του ιρλανδικού λαού ενάντια στο ευρωπαϊκό δημοσιονομικό σύμφωνο ενόψει του δημοψηφίσματος στις 31 Μαΐου.

Η κυρία Χαραλαμπίδου σε συνέντευξη τύπου, τόνισε πως το δημοσιονομικό σύμφωνο επιχειρεί να θεσμοθετήσει τη λιτότητα και να οδηγήσει, μέσω μιας άγριας "δημοσιονομικής πειθαρχίας" τους ευρωπαίους εργαζόμενους στην εξαθλίωση.

Παράλληλα, κάλεσε τον ιρλανδικό λαό να μην υποχωρήσει στις πιέσεις και τους εκβιασμούς ευρωπαίων και ιρλανδών αξιωματούχων πως ένα ενδεχόμενο ΟΧΙ στο δημοψήφισμα θα σημαίνει και την καταστροφή της χώρας. " Με τον ίδιο τρόπο προσπαθούν να εκβιάσουν και τους Έλληνες για να μην ψηφίσουν για μια κυβέρνηση της Αριστεράς" τόνισε η κα Χαραλαμπίδου.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε σε πολιτική συγκέντρωση της πλατφόρμας υπέρ του ΟΧΙ και ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την κοινωνική και πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα ενώ απάντησε σε δεκάδες ερωτήσεις για την ελπιδοφόρα προοπτική σχηματισμού κυβέρνησης της Αριστεράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: