Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Πάγκαλος: "Κανένα κόμμα δεν λέει την αλήθεια"

Πάγκαλος: "Κανένα κόμμα δεν λέει την αλήθεια" : Λάβρος κατά του ΣΥΡΙΖΑ, του Αλέξη Τσίπρα, αλλά και του ΠΑΣΟΚ, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στον Real FM, ο Θεόδωρος Πάγκαλος.Ο πρώην υπουργός κατηγόρησε το
Λάβρος κατά του ΣΥΡΙΖΑ, του Αλέξη Τσίπρα, αλλά και του ΠΑΣΟΚ, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στον Real FM, ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Ο πρώην υπουργός κατηγόρησε το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα για δημαγωγία και προπαγάνδα, καταλογίζοντάς του ότι έχει «παραμυθιάσει τον ελληνικό λαό».

«Πρέπει να απομυθοποιηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος προσπαθεί να πείσει ότι μπορεί να θέσει σε διαπραγμάτευση όλα τα επώδυνα προβλήματα του ελληνικού λαού και θρασύτατα φαντάζονται ότι μπορούν να δώσουν το παράδειγμα στους λαούς της Ευρώπης », ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, άσκησε δριμεία κριτική στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ αναφορικά με την πρόταση στήριξης κυβέρνησης υπό τον Αλέξη Τσίπρα μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου, χαρακτηρίζοντας τη στάση της ως «ελάχιστα αξιοπρεπή».

O κ. Πάγκαλος υποστήριξε ότι κανένα κόμμα δεν λέει την αλήθεια, αφού, όπως είπε, μπορεί κάποιος να επιτύχει μία παράταση ενός χρόνου στο πρόγραμμα ή το χρόνο της μετενέργειας, αλλά δεν θα υπάρξει ουσιαστική αλλαγή των όρων της σύμβασης.

Εξέφρασε ακόμη την εκτίμηση ότι εάν δεν υπάρξει πλειοψηφία για την υλοποίηση των δεσμεύσεων του μνημονίου «με σκληρή διαπραγμάτευση όπου μπορεί να γίνει, οποιαδήποτε άλλη επιλογή θα οδηγεί στην αυτοκτονία της κοινωνίας».

Αναφερόμενος, τέλος, στα προβλήματα που τίθενται στην ανάπτυξη παρατήρησε ότι «όλη η Ελλάδα είναι μία τοπική κοινωνία που ο καθένας κάνει ότι γουστάρει, όπως οι τραμπούκοι οι χειραγωγημένοι από τοπικά συμφέροντα και τοπικούς μαυρογιαλούρους και αυτό είναι δείγμα μιας διαλυμένης κοινωνίας που οδηγεί στην αφρικανοποίηση της χώρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: