Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

"Αν η Ελλάδα πέσει θα πάρει μαζί της και την Γερμανία"

"Αν η Ελλάδα πέσει θα πάρει μαζί της και την Γερμανία" : Μια εικόνα, 1000 λέξεις, λέει το κινεζικό ρητό που επιβεβαιώνεται στην γελοιογραφία του David Simonds στην εφημερίδα Guardian.Τι δείχνει λοιπόν η γελοιογραφία; Ότι η καγκελάριος
Μια εικόνα, 1000 λέξεις, λέει το κινεζικό ρητό που επιβεβαιώνεται στην γελοιογραφία του David Simonds στην εφημερίδα Guardian.

Τι δείχνει λοιπόν η γελοιογραφία; Ότι η καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ έχει χάσει το παιχνίδι και… οδηγεί τους πάντες στον γκρεμό, μετά την Ελλάδα που την έχει ήδη ρίξει. Tώρα όμως θα παρασύρει και την Γερμανία!

Το... «στόρυ» είναι σαφές: η Μέρκελ είναι αρχηγός μιας ορειβατικής ομάδας. Ελλάδα, Ισπανία Ιρλανδία, Ιταλία την ακολουθούν ως αρχηγό της ομάδας. Μόνο που εκείνη τους οδηγεί ένα βήμα από το γκρεμό και όταν φθάνουν εκεί η αρχηγός τα χάνει!

Οι χάρτες της φεύγουν από τα χέρια, η πυξίδα της σπάει. Η Ελλάδα κρέμεται από ένα σχοινί έτοιμο να σπάσει. Η Ισπανία χάνει ισορροπία και παλεύει να αποφύγει την πτώση. Ιρλανδία, Ιταλία και Πορτογαλία προσπαθούν να ξεμπλέξουν από τα σχοινιά μήπως και σωθούν. Και το ύφος της αρχηγού τα λέει όλα: χάσαμε τον μπούσουλα

Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: