Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Μπουτάρης: Αυτά είναι τα πέντα κόμματα που στηρίζω στις εκλογές

Τα πέντε κόμματα που θα στηρίξει ο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάης και η δημοτική του παράταξη «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη» στις εθνικές εκλογές διευκρίνισε σήμερα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.
Οπως δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε, «η Πρωτοβουλία είναι μια παράταξη που απαρτίζεται από ανθρώπους που προέρχονται από πολλούς πολιτικούς χώρους αλλά και από ανένταχτους και ενεργούς πολίτες. Εμείς στηρίζουμε τις δυνάμεις που μας στήριξαν και μας έφεραν στη διοίκηση του δήμου, το ΠΑΣΟΚ, τη ΔΗΜΑΡ, τη Δημοκρατική Συμμαχία, τη Δράση και τους Οικολόγους Πράσινους. Θα θέλαμε αυτά τα κόμματα να υπερισχύσουν και να πρωταγωνιστήσουν», δήλωσε ο κ.Μπουτάρης.
«Οφείλουμε να τους στηρίξουμε αλλά σε καμία περίπτωση δεν δίνω γραμμή, γιατί ο κάθε ένας έχει τη δική του άποψη και σύμφωνα με την κρίση του θα ψηφίσει στις εκλογές. Ως Γιάννης Μπουτάρης είμαι σοσιαλδημοκρατικών δεδομένων, με την έννοια αυτή είμαι πιο κοντά στο ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν πρόκειται να καταλάβει κανείς τι ψηφίζω», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: