Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Τέρενς Κουίκ: Θα γίνουμε θύλακας αντίστασης στη Βουλή…

Τέρενς Κουίκ
Λίγο πριν αναλάβει και επισήμως τα καθήκοντά του ως εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο Τέρενς Κουίκ μίλησε στο Real FM για την θεαματική άνοδο του κόμματος του Π. Καμμένου, σίγουρος ότι θα τσιμπήσει κι άλλες ψήφους από την κατακερματισμένη ΝΔ.
Λειτουργεί ως ανάχωμα προεκλογικά και συμπλήρωμα μετεκλογικά το κόμμα του Π. Καμμένου;
«Κι εγώ, ως δημοσιογράφος, μιλούσα επί χρόνια για δεκανίκια και αναχώματα» απάντησε ο Τέρενς Κουίκ.« Όμως, σήμερα, το κάθε κόμμα έχει τη δική του στρατηγική και πολιτική. Ο στόχος μας δεν είναι οι επιθέσεις δεξιά κι αριστερά, αλλά να κοιτάξουμε μπροστά, να τιμήσουμε το πρόγραμμα μας και τις ιδρυτικές αρχές του κόμματος».
Και με ποιον θα συνεργαστούν μετεκλογικά οι Ανεξάρτητοι Ελληνες;
«Κανένα κόμμα δεν μπορεί να δεσμευτεί σε κάτι τέτοιο. Κάτι τέτοιο θα έδειχνε ηττοπάθεια, ότι δεν έχεις εμπιστοσύνη σ΄ αυτό που πας να κάνεις. Ας δούμε τι ποσοστά θα δώσει ο κόσμος στις εκλογές. Θα δείτε ότι θα τιμωρήσει ακόμα περισσότερο τα δυο κόμματα της εξουσίας. Πρέπει να υπολογίσουμε ότι ο Πάνος Καμμένος βάζει πάνω απ΄ όλα την Ελλαδα».
Ετσι όπως έχει συγκροτηθεί το κόμμα του Π. Καμμένου, με διαγραμμένους βουλευτές και στελέχη της ΝΔ, μήπως  παραπέμπει σε«ΝΔ εσωτερικού»;
«Είναι μια λογική σκέψη αυτή αλλά εμάς μας απασχολεί όχι τι ήμασταν αλλά τώρα πώς προσδιοριζόμαστε.Υπέρ της αντιμνημονιακής πολιτικής, θέλουμε να πείσουμε τον κόσμο ότι θα γίνουμε θύλακας αντίστασης μέσα στη Βουλή, σε μια Βουλή που έχει παραδώσει την Ελλάδα στους Γερμανούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: