Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
                       ΤΜΗΜΑ Γ.Σ.Ε.Ε.
ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ 319/1918 ΠΡΩΤΟΔ. ΣΥΡΟΥ
                ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 8 – ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ
                        ΣΥΡΟΣ  84100

                                                                                                          Σύρος 12-03-2012

                                     ΚΑΛΕΣΜΑ

   Συνάδελφοι,συναδέλφισσες, εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι,
      Το Εργατικό Κέντρο Κυκλάδων για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τόσο από την πολιτική του κατάπτυστου και προδοτικού μνημονίου, όσο και από την εφαρμοζόμενη γενικότερη  πολιτική σε θέματα υγείας, παιδείας που στόχο έχει την κατάργηση κάθε έννοιας του Κοινωνικού Κράτους.
 Στα νησιά μας η κατάσταση έχει γίνει αφόρητη,  ιδιαίτερα η Πάρος έχει αφεθεί στο έλεος, αφού το Κέντρο υγείας μόνο κατ’ ευφημισμό  υπάρχει και οι παριανοί πολίτες για στοιχειώδη περίθαλψη πρέπει να μετακινηθούν σε άλλα νησιά.
 Αρνούμενοι να ανεχθούμε αυτή την κατάσταση και ζητώντας το δικαίωμα τόσο στην περίθαλψη όσο και στην μόρφωση που με τις αλλεπάλληλες επιθέσεις με τα νομοσχέδια του μνημονίου την έχουν διαλύσει, ΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ προειδοποιητική 3ωρη στάση εργασίας στο νησί της Πάρου την Τετάρτη 14/03/2012 και από ώρα 11:00π.μ έως 14:00μ.μ και καλούμε τους εργαζόμενους και τον λαό της Πάρου να πάρει μέρος στο συλλαλητήριο που οργανώνεται για ανατροπή αυτής της κατάστασης.
     Όλοι στο συλλαλητήριο την Τετάρτη 14/03/2012 και ώρα 11:00π.μ.
     Με την συμμετοχή μας δηλώνουμε ότι αρνούμαστε αυτές τις αντιλαϊκές πολιτικές των Κυβερνήσεων του Μνημονίου. Αρνούμαστε να μας στερούν το δικαίωμα στην ζωή και στο μέλλον.

                           ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
                      ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: