Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

.«Κοινωνική συμφωνία» θα λέγεται το κόμμα Κατσέλη - Καστανίδη

Το όνομα του κόμματος που αποφάσισαν να ιδρύσουν οι διαγραμμένοι από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ Λούκα Κατσέλη και Χάρης Καστανίδης «βαπτίστηκε» σήμερα και επισήμως. Το όνομά του, όπως ανακοινώθηκε σε εκδήλωση στην Αίγλη του Ζαππείου θα είναι «Κοινωνική Συμφωνία» και θα έχει 243 ιδρυτικά μέλη.



Όπως έγινε γνωστό, πρόεδρος της «Κοινωνικής Συμφωνίας» θα είναι η κ.Κατσέλη, ενώ ο κ.Καστανίδης θα είναι πρόεδρος της Κοινοβουλςυτικής Ομάδας.
Στην εκδήλωση που ξεκίνησε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι αναμένεται επίσης να δημοσιοποιηθούν οι βασικές του αρχές, το σήμα του καθώς και τα στελέχη τα οποία θα πλαισιώσουν την κίνηση. Πάντως στο πάνελ της εκδήλωσης εκτός από τα δύο ηγετικά στελέχη παρακάθονται και οι ανεξάρτητοι βουλευτές Λάμπρος Μίχος, Μαρία Κυριακοπούλου, Γιώργος Κασσάρας, Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος και Μαρία Τεκτονίδου.



Επίσης, μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν και οι Οδυσσέας Βουδούρης και Σπύρος Κουβέλης. Βεβαίως ο κ. Βουδούρης βρίσκεται μάλλον πιό κοντά στη Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη. Αρα, η «Κοινωνική Συμφωνία» χρειάζεται δύο ακόμη βουλευτές για να αναγνωριστεί ως
 κοινοβουλευτική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: