Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Οι υποψήφιοι βουλευτές της Ν.Δ. σε Α' και Β' Θεσσαλονίκης

Αυξάνεται ο αριθμός των προσώπων που ενδιαφέρονται να συμπεριληφθούν στην λίστα των υποψήφιων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στις Α' & Β' εκλογικές περιφέρειες Θεσσαλονίκης.
Η πρωτιά της Ν.Δ. στις δημοσκοπήσεις αποτελεί σημαντικό δέλεαρ για πολλούς ενώ η δεδομένη αποχώρηση του Κώστα Γκιουλέκα από τις λίστες, φέρνει νέο ενδιαφέρον στο ψηφοδέλτιο της Α' Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με τον Αγγελιοφόρο, κλεισμένες θεωρούνται οι υποψηφιότητες του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και των Σταύρου Καλαφάτη, Γιάννη Ιωαννίδη και Ελενας Ράπτη, των πολιτευτών Γιώργου Ορφανού, Παναγιώτη Κοκκόρη, Αρτ. Διαλυνά και Γωγώς Παπαϊωάννου - Γάκη, καθώς και του Βενιαμίν Καρακωστάνογλου, ενώ νέοι στη λίστα θα είναι οι Στράτος Σιμόπουλος, Δημήτρης Πανοζάχος, Μαρία Μίντσιου, Μαρία Προκοπίδου, Ρόζα Βαρβάρα.
Θέση στη λίστα της Α' διεκδικούν ακόμη ο γιος του πρώην αντιδημάρχου Θεσσαλονίκης Κώστα Καζαντζίδη, Παντελής, ο Νίκος Βεζυρτζής και ο πολιτευτής Κώστας Μαργαρίτης.
Στο ψηφοδέλτιο της Β' θα συμπεριληφθούν οι δύο βουλευτές Θόδωρος Καράογλου και Σάββας Αναστασιάδης, καθώς και οι Πόπη Καλαϊτζή, Παντελής Τσακίρης, Γιάννης Παλαιστής, Αδάμ Ρεγκούζας και Εύα Παντούσα.
Πάντως ως εν δυνάμει «μνηστήρες» της λίστας θεωρούνται τόσο η νέα αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Άννα Ευθυμίου για την Α' όσο και ο άρτι ορισθείς αναπληρωτής γραμματέας Αγροτικού Βασίλης Κανάκας στη Β'.

Δεν υπάρχουν σχόλια: