Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Spiegel: Ο Τσίπρας είναι ένας πεισματάρης και άξεστος εκβιαστής

Η ιστοσελίδα του γερμανικού Spiegel δημοσίευσε την Τρίτη ένα άρθρο που αναλύει την άνοδο τη αριστεράς στην Ελλάδα λόγω της κρίσης και συγκρίνει το πολιτικό κλίμα στην χώρα μας με αυτό που επικρατούσε το 1974 την εποχή αμέσως μεττά τη Δικτατορία.
  Ταυτόχρονα, εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα. Κάτω από τον τίτλο «Η Ελλάδα παραπαίει στην Αριστερά λόγω της αυστηρής λιτότητας» γίνεται μια εκτενής αναφορά στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις που δείχνουν πτώση των δύο μεγάλων κομμάτων (Ν.Δ.- ΠΑΣΟΚ) και άνοδο των κομμάτων της διασπασμένης, όπως αναφέρει, Αριστεράς τονίζοντας ωστόσο ότι το πολιτικό κλίμα παραμένει ρευστό. Μάλιστα, εξηγεί πως μόνο η αρχαία φράση «Τα πάντα ρει» περιγράφει ακριβώς την πολιτική αστάθεια στην Ελλάδα.
Περιγράφοντας τα αριστερά πολιτικά κόμματα, το άρθρο κάνει σφοδρή επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά στον Αλέξη Τσίπρα για τον οποίο αναφέρει πως δεν έχει ουσιαστική πρόταση για έξοδο από την κρίση και πως «σκέφτεται σαν ένας άξεστος, εκβιαστής», ενώ σε άλλο σημείο τον χαρακτηρίζει «πεισματάρη» και «δίχως ίχνος αυτοκριτικής».
Μπορείτε να διαβάσετε στα αγγλικά όλο το άρθρο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: