Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Το Σαββατοκύριακο η «πρεμιέρα» για Καμμένο- Μανώλη και διεγραμμένους

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να σχηματοποιηθεί σε μορφή κόμματος η κίνηση που προετοιμάζουν ο Πάνος Καμμένος, ο Γιάννης Μανώλης και  μιά ομάδα από τους προσφάτως διεγραφέντες βουλευτές της Νεας Δημοκρατίας.
Το Σαββατοκύριακο που έρχεται, συμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr,  αναμένεται να  υπάρξει η πρώτη εκδήλωση της κίνησης αυτής. Ο κ. Μανώλης ανακοίνωσε την συμμετοχή του και μάλιστα, ως απλού στρατιώτη, στο νέο πολιτικό σχήμα. Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ αποκάλυψε ότι σε αυτό το σχήμα θα συμμετάσχουν και άλλοι διαγραμμένοι από τη Ν.Δ., βουλευτές και στελέχη και πρόσθεσε: «Αποφάσισα και εγώ να χωρίσουν οι δρόμοι μου με τον κ. Σαμαρά, όχι με τη Ν.Δ.. Ο κ. Καμμένος είχε πάρει απόφαση να κάνει ένα κόμμα. Τώρα υπάρχουν άλλα δεδομένα και θα συμμετέχουν πολλά από τα στελέχη που διαγράφηκαν. Εγώ θα στηρίξω αυτή την προσπάθεια ως απλός στρατιώτης. Δεν έχω δικαίωμα να πάω σπίτι...»
Πάντως στελέχη που συμμετέχουν στην κίνηση αυτη συνομιλούν ήδη με το σερ Βασίλειο Μαρκεζίνη ο οποίος κινείται ιδεολογικά στον συγκεκριμένο χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: